снимка: pixabay.com

Жените мечтаят за клиширано холивудско предложение за брак, показва ново проучване. Всяка романтична дама би се зарадвала да получи диамантен пръстен от любимия, паднал на едно коляно, без да обръща огромно значение на обстановката. Важно е обаче да е на романтично място, споделят дамите.

Голяма част от тях признават, че биха се зарадвали чаканото предложение да дойде на романтична екскурзия на някой самотен плаж, под звездното небе. Друга голяма част от анкетираните смятат, че предложението за брак трябва да бъде като в холивудските филми – на таблото, по време на мач, на романтична вечеря пред много свидетели или да открият диамантеният пръстен в парчето си торта.

По-малката част от участничките в изследването смятат предложението за брак за твърде лично, за да искат да е пред хора и описват романтичното изживяване пред камината, на чаша шампанско. Друга част от романтичните дами признават, че си мечтаят за грандиозно предложение за брак, например по радиото или със самолет, който да изпише мечтаната фраза в небето.

Повечето дами обаче си признават, че биха се зарадвали на каквото и да е предложение за брак, стига да го получат. Някои дами пък споделят, че толкова много си мечтаят за пръстен и булчинска рокля, че дори биха поели те инициативата да предложат на половинките си.

Коментирай >