Слънцето влиза в Телец – време е за разкош

Какво да очакват отделните астрологични знаци през периода, разкрива астрологът Венета Матева  

Слънцето влиза в Телец – време е за разкош

Създадено с Playground AI  

 

В утрото на 20 април Слънцето прекрачва прага в знак Телец и ще остане в неговото царство до 21 май.

Слънцето е енергия, живот, светлина и топлина. Неговата небесна разходка всяка година, справедливо в рамките на месец, раздава от своите блага на всеки зодиакален знак. Сега прегръдка от него ще получи гостоприемният и мил Телец, който ще ни напомни за себе си. Това разкрива астрологът Венета Матева в сайта jupiter-astrology.com.

Знак Телец е втори в астрологичното колело – земен и пасивен. Отговаря за нашата ценността система и за онова, което е важно за нас. Определя какво ценим и как се отнасяме към вещите си и парите. Сега е моментът да обмислим и ако е необходимо, да ревизираме и поправим отношението си по тези теми. Астрологът съветва да си зададем няколко въпроса: Какво притежаваме в себе си като потенциал? Увлечени от темпото на живота, дали не забравяме за значимите си неща? Какво притежаваме и към какво се стремим? Кои сме? Ценим ли се достатъчно? Щедри ли сме или прекалено много си правим сметка?

След 1 май Слънцето ще има в компанията си Уран и Юпитер. Матева препоръчва да използваме това време за да потърсим нови пътеки, които да ни изведат към повече щастие и лично удовлетворение. „Бъдете креативни и се опитайте да пуснете старите си модели на поведение. Имате подкрепа от звездите за късмет и нови възможности“, казва тя.

Телец, собственикът на това Слънце, е спокоен, умерен, предпазлив, внимателен, упорит, устойчив и сигурен. Надарен е с безкрайна отдаденост на онова, което прави. Не обича да си нарушава удобството, но пък е незаменим в занимания, които изискват воля и постоянство. Естествено се стреми към комфорт и дори лукс. Чрез този знак се изразява човешкото качество за притежание. Неговите стопани се стремят към създаване на собствени блага, финансова независимост, удобство и лекота. Притежават вроден усет към обаятелното и умеят да създават уют чрез приготвяне на вкусна храна в романтична атмосфера. От тези хора не търсете бързи решения, светкавични ходове, разхвърляни мисли, необмислени постъпки, рискови начинания и хаос. Те не притежават нищо от изброеното. Техните решения изискват време и обещания за успех. Предпочитат старото пред промените, които носят риск за тяхната сигурност и спокойствие. Нямат нужда да променят и предпочитат с премерени крачки да се движат към целта си, обобщава още специалистът.

Какво да очакват отделните астрологични знаци през периода:

Най-привилегировани в този период ще са Телците, Козирозите и Девите. Те могат да очакват развитие на идеи, реализиране на планове и успешни сделки, посочва Венета Матева.

На прилив на енергия и повече късмет ще се радват хората, родени с асцендент Телец и Скорпион.

Лекота и успех могат да очакват всички Раци и Риби.

За Овните и Близнаците, предстои спокоен и хармоничен период.

Това Слънце ще изиска от Везните и Стрелците търпение и оптимизъм. Те трябва да бъдат упорити и последователни в делата си. 

В този период с намалени сили и настроение ще бъдат представителите на знаците – Лъв, Скорпион и Водолей. Те трябва повече да почиват и да не се натоварват с допълнителни ангажименти.  

Коментирай »
Още по темата
Марс навлиза в Овен: Време е да победим – няма да има какво да ни спре! Марс навлиза в Овен: Време е да победим – няма да има какво да ни спре!
Пълнолуние в Скорпион – как да се възползваме от енергията му Пълнолуние в Скорпион – как да се възползваме от енергията му
Слънце в Телец: Време е да материализираме целите си Слънце в Телец: Време е да материализираме целите си
Астрологична прогноза за април за всяка зодия Астрологична прогноза за април за всяка зодия
Съветите на астролога Венета Матева: Луната и Слънцето имат какво да ти кажат   Съветите на астролога Венета Матева: Луната и Слънцето имат какво да ти кажат  
Астрологията от А до Я оживява в „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ от Венета Матева (предложение за четене) Астрологията от А до Я оживява в „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ от Венета Матева (предложение за четене)
Препоръчваме още
От любовница през кралица консорт до пълноправна кралица: Камила завърши 50-годишната си трансформация От любовница през кралица консорт до пълноправна кралица: Камила завърши 50-годишната си трансформация
6 съвета за справяне с ревността 6 съвета за справяне с ревността
„Сицилианецът” от Марио Пузо – криминални войни и интриги в продължението на най-популярната мафиотска сага (предложение за четене) „Сицилианецът” от Марио Пузо – криминални войни и интриги в продължението на най-популярната мафиотска сага (предложение за четене)
ТЕСТ: Каква е истинската ти възраст? ТЕСТ: Каква е истинската ти възраст?
На ледената луна на Сатурн може да има живот На ледената луна на Сатурн може да има живот
Багаж в последния момент - ами сега? Багаж в последния момент - ами сега?
„Отвлечена“ дава началото на нова кървава поредица в духа на „Мълчанието на агнетата“ „Отвлечена“ дава началото на нова кървава поредица в духа на „Мълчанието на агнетата“
ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия? ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия?
Знаете ли как влияе порното на сексуалния апетит на мъжете? Знаете ли как влияе порното на сексуалния апетит на мъжете?
„Унищожителят на меча“: Битката между доброто и злото е по-кръвожадна от всякога (предложение за четене) „Унищожителят на меча“: Битката между доброто и злото е по-кръвожадна от всякога (предложение за четене)
Едно необичайно изпълнение на Sweet Dreams на Бионсе Едно необичайно изпълнение на Sweet Dreams на Бионсе
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Треньорът на Камерън Диас, Парис Хилтън и Луси Лиу Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Треньорът на Камерън Диас, Парис Хилтън и Луси Лиу
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби