Астрологична прогноза за април за всяка зодия

Наситен със звездни събития, какво ще донесе пролетният месец на всяка една от 12-те зодии

1 април 2024

©forplayday from Getty Images via Canva.com

Април е наситен с небесни събития, които се очаква да дадат отражение в живота на отделните зодии по различен начин. Заради специфичните небесни събития през месеца астрологът Венета Матева предоставя астрологична прогноза за всяка отделна зодия през месеца.

Меркурий е ретрограден в лъчите на Слънцето. На 8 април се случва пълно слънчево затъмнение и новолуние в знак Овен. Венера се скрива в лъчите на Слънцето до 7 юли. Плутон става стационарен в последната седмица на април. Марс среща планетата на кармата Сатурн.

Предстоящите прогнози се съставят по слънчевия знак и не могат да дадат пълна информация за месеца, но могат да бъдат кратък ориентир какво ви очаква, казва Матева в сайта jupiter-astrology.com.

ОВЕН – За Овните се очертава динамичен месец, свързан с обрати. Най-спокойно и хармонично ще е времето за родените в първа декада. Родените във втора декада имат шанс да открият нови възможности за развитие. Те могат да действат от месец май по новите си цели. Родените в трета декада ще се борят с обратното движение на Меркурий. Те могат да очакват хаос в делата и отношенията.  

ТЕЛЕЦ – За Телците предстои спокоен и хармоничен месец. Родените в първа декада ще се радват на добри резултати. След 7 април родените във втора декада ще имат раздвижване в преговорите и нови възможности. За тях е време да ревизират плановете си и да се освободят от всичко излишно. Творчески ще е месецът за родените в трета декада. Те ще се радват на блаженство и хубави емоции.

БЛИЗНАЦИ – За Близнаците предстои пъстър и разнообразен месец. Най-щастливи през него ще бъдат родените в първа декада. Очаква ги светлина и спокойствие. Пред родените във втора декада стоят казуси и ребуси. Астрологът ги съветва да не взимат важни решения, свързани с отношения. Сега е време да мислят за себе си и своето щастие по независим от другите начин. Родените в трета декада ще имат дребни недоразумения, които всъщност ще им дават важни отговори. 

РАК – Пред Раците стои сложен, но градивен месец. Родените в първа декада имат попътен вятър в започнатите дела. Ако избягват нови начинания, ще се радват на хармоничен месец. Пред родените във втора декада стоят важни избори и нови решения. Нека да решават и действат от месец май, съветва специалистът. Родените в трета декада ще срещат трудности и хаос до 14-и април. След тази дата могат да разчитат на късмет и успехи.

ЛЪВ – Лъвовете могат да очакват пъстър на новини и събития месец. Представителите на първа декада могат да очакват неочаквани срещи със стари приятели и любови. Родените във втора декада ще се радват на добро настроение и успехи. Родените в трета декада могат да очакват обрат в делата до средата на месеца. Във втората част на април ги очаква спокойствие и хармония.

ДЕВА – Пред Девите стои последен месец на трудности и предизвикателства. Родените в първа декада ще срещат неразбиране и противоречия до 10 април. След това ще имат късмет и лекота. Родените във втора декада ще бъдат изправени пред обрати в личен и професионален план между 10 и 20 април. Родените в трета декада ще срещат трудности в последните 10 дни на месеца. Матева препоръчва на всички Деви да избягват конфликти, рискови занимания и нови начинания.

ВЕЗНИ – За Везните предстои сложен и противоречив месец. Съветът към тях е да избягват провеждането на ключови разговори и срещи. В личен план се очаква неразбирателство и противоречия, които сега могат да се решат с търпение и мълчание. Изберете през този месец приятни занимания, любими хора, почивка, развитие на таланти и ревизия на стари дела, казва специалистът.

СКОРПИОН – Пред Скорпионите стои успешен и добронамерен месец. Родените в първа декада ще имат напредък в бизнес план и разбиране в личен. Спад на енергията и умора могат да усещат след 20 април. Родените във втора декада ще имат попътен вятър в делата във втората половина на месеца. Те ще имат известно спокойствие и услужлив късмет. Родените в трета декада ще бъдат вдъхновени за нови творчески планове и любов.

СТРЕЛЕЦ – Стрелците, могат да очакват закачлив, забавен и пълен с изненади нов месец. Родените в първа декада могат да очакват запознанства, неприлични предложения и бизнес възможности, разкрива Матева. Тя съветва представителите на зодията да колекционират предложения и през месец май да ги превръщат в реалност. Родените във втора декада имат възможност да сложат край на ненужни занимания и да изберат себе си. Възможно е те да се чувстват изморени в средата на месеца. Родените в трета декада могат да се готвят за вихрушка от неочаквани обрати и срещи. Втората половина на месеца е по-гостоприемна за тях.

КОЗИРОГ – Пред Козирозите стои труден, но градивен за личното им израстване месец. Астрологът съветва да останат наблюдатели на случващото се, без да влизат в противоречия и конфликтни ситуации. Този месец ще бъде буферен паркинг за мисли, решения и мнение. Доверете му се за анализ, прозорливост и изграждане на нова стратегия за действие. Дайте си възможната почивка и останете в сянката на активния живот, допълва тя.

ВОДОЛЕЙ – Водолеите ритмично ще преминават през дните си, подкрепени от зелени светлини, слънце в косите и безброй усмивки. Ще наблюдават заобикалящия ги хаос, но самите те ще остават спокойни и концентрирани в своите занимания. Родените в първа декада ще са щастливи и хармонични. Родените във втора декада могат да очакват готини преживявания и пикантни предложения. Матева съветва родените в трета декада да се оглеждат за ценни и забравени във времето познати, приятели и любови.

РИБИ – Пред Рибите стои важен и отговорен месец. Сега техните решения трябва да се раждат от сърцето, а не мислите. Очаква ги време за развитие на творчески проекти, вдъхновяващи идеи, незабравими преживявания и обич. Този месец е писта за развитие на таланти, разцвет на любов и разбирателство. Отворете огромните си сърца и дайте на света безусловна любов, подкрепа и разбиране. Вселената е готова да ви приветства и да ви отговори със сбъднати мечти и напредък в делата, заключва астрологът.

Коментирай »
Още по темата
Новолуние в Овен и пълно слънчево затъмнение – време е да изберем себе си  
Венера в Овен – какво ни носи планетата на любовта през април
Ретрограден Меркурий в Овен – как да се възползваме от периода
Отново ретрограден Меркурий – за какво да внимаваме през периода
Хороскоп за април – време е да довършим започнатото
Какво носят звездите на отделните зодии през април
Препоръчваме още
Никой не идва случайно в живота ти. 10 типа хора, които съдбата ще ти изпрати
Три причини да правите секс всеки ден
Шест неочаквани неща, които са по-важни за него от красотата
За какво си говорят мъжете
Три признака, че те обича
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетологът и треньор на Хайди Клум, Ан Хатауей и Лив Тайлър
Романтиците са най-досадни във Facebook, следват ги фитнес маниаците
„Без паника“: Как да реагираме, ако станем свидетели на катастрофа
Предложение за четене: „Аз съм динамит. Животът на Ницше“ от Сю Прюдо
11 женски проблема, които мъжете никога няма да разберат
Хобито да погребваш знаменитости в Туитър
5 съвета как да НЕ флиртуваш
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби