Венера в Овен – какво ни носи планетата на любовта през април

Астрологът Ники Момчева разкрива етапите, през които преминава Венера през този месец

5 април 2024
Венера в Овен – какво ни носи планетата на любовта през април

©pixelshot via Canva.com

На 5 април планетата на любовта Венера навлиза в огнения Овен, където остава до 29 април.

✨Венера е специална планета, тя управлява любовта, удоволствията, финансите, баланса, хармонията и изобщо всичко, което е ценно за нас. Това споделя астрологът Ники Момчева.

✨До скоро Венера беше в дълбоките води на знак Риби и ни донесе много емоции, активира нашата интуиция и предизвика много чувства – нежност, мечти, въображение, романтика, а може би и някой илюзии, заблуди. От мекотата на знак Риби сега Венера става много гореща и пряма, подчертава астрологът.

✨В импулсивния Овен Венера ще изиска страст, внимание, ще бъде активна и определено няма да се спре пред нищо, за да получи това, което иска. Докато Венера е в Овен, ще бъдем по-открити за желанията си. Ако не сме имали смелост да изкажем истината, сега определено ще усетим силна мотивация. Венера в Овен е готова да рискува. Тук енергията ще ни помогне да бъдем директни и честни, дори и да звучим малко по-грубо.

✨Периодът ще бъде активен и за работа, както и търсене на нови бизнес възможности и финансови начинания, разкрива Момчева. Венера ще разпали желание и решителност за повече действия, подтиквайки ни да търсим пътища за доходи и финансов растеж. Може да получим и добри възможности за допълнителни източници на средства. Важно е обаче да не нарушаваме баланса. Успехът ще бъде на лице, ако сме етични, отговорни и честни. Смелостта и вдъхновяващата енергия на Овен ще ни помогнат да бъдем по-уверени за постигане на финансовите ни цели и желаните успехи, но същевременно е важно да спазваме ценности като доброта и почтеност.    

✨На 6 април Венера е в секстил (хармоничен аспект) с Плутон. Този аспект ще ни насочи към една естествена промяна, към една нужна трансформация. Той ще изкара много неща на повърхността в дните около 6 април, споделя още специалистът. Ще усещаме интензивност, ще търсим задълбочаване и ще искаме да го споделим с някой специален. Тук нищо на повърхността няма да ви задоволи.

✨На 19 април Венера се среща и с ретроградния Меркурий, което ще насърчи връщане назад към ситуации и хора от миналото за ретроспекция и поправка. Картинката ще става все по-ясна и ще можем да видим как нещата могат да се подобрят. Този аспект ще ни помогне да споделим какво чувстваме, да общуваме ясно и да изкажем нещата много по-лесно. Ретроградният Меркурий изисква преразглеждане, заключва Ники Момчева.  

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com

Коментирай »
Още по темата
Новолуние в Овен и пълно слънчево затъмнение – време е да изберем себе си   Новолуние в Овен и пълно слънчево затъмнение – време е да изберем себе си  
Пожелай си нещо! Кои са най-подходящите мечти за новолуние в Овен   Пожелай си нещо! Кои са най-подходящите мечти за новолуние в Овен  
Във вихъра на любовта: Как Венера в Овен влияе върху всеки зодиакален знак   Във вихъра на любовта: Как Венера в Овен влияе върху всеки зодиакален знак  
Астрологична прогноза за април за всяка зодия Астрологична прогноза за април за всяка зодия
Отново ретрограден Меркурий – за какво да внимаваме през периода Отново ретрограден Меркурий – за какво да внимаваме през периода
Хороскоп за април – време е да довършим започнатото Хороскоп за април – време е да довършим започнатото
Препоръчваме още
Градинарството бори депресията Градинарството бори депресията
10 красиви цитата за едно вдъхновяващо ново начало   10 красиви цитата за едно вдъхновяващо ново начало  
Хитрият Лисан се завръща за нова порция детски усмивки (предложение за четене) Хитрият Лисан се завръща за нова порция детски усмивки (предложение за четене)
Взривоопасно пътешествие от София до Мексико в „Многото стаи на сърцето“ на Кристина Павлова (предложение за четене) Взривоопасно пътешествие от София до Мексико в „Многото стаи на сърцето“ на Кристина Павлова (предложение за четене)
Спортът може да помогне в битка с алкохола и наркотиците Спортът може да помогне в битка с алкохола и наркотиците
Кралят на аукционите: Картините на Пабло Пикасо се продават за стотици милиони Кралят на аукционите: Картините на Пабло Пикасо се продават за стотици милиони
Трите най-популярни секс пози и тайните, които издават Трите най-популярни секс пози и тайните, които издават
Последната вечеря на десет мъже, осъдени на смърт Последната вечеря на десет мъже, осъдени на смърт
10 вдъхновяващи мисли, които ще променят живота ти 10 вдъхновяващи мисли, които ще променят живота ти
Вкусни и здравословни: Любимите малини Вкусни и здравословни: Любимите малини
Тази котка, бранеща дома си от пощальон, е истинска нинджа (ВИДЕО) Тази котка, бранеща дома си от пощальон, е истинска нинджа (ВИДЕО)
Красива и лирична история: „Хората, които сеят в снега“ от Тина Харнеск (предложение за четене) Красива и лирична история: „Хората, които сеят в снега“ от Тина Харнеск (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби