Какво носят звездите на отделните зодии през април

Астрологичен преглед на месеца от специалиста Венета Матева

26 март 2024

Създадено с Playground AI 

Повече равносметки, обратни завои, неочаквани срещи, закачливи разговори, решения на стари загадки, нови прозрения и категорични решения. Всичко това ни готви месец април, разкрива астрологът Венета Матева в сайта jupiter-astrology.com. Като голям пъзел, април ще ни подканва всеки ден да слагаме своето парченце в магичната шевица на живота. Избирайте всеки свой ход бавно и внимателно, съветва Матева. По думите ѝ не бива да започваме нови начинания до 26 април. Добре е да посветим месеца на ревизия на планове, цели и отношения.

Пръст в динамиката на месеца ще има ретроградното движение на Меркурий, което ще се случи между 1 и 26 април. То ще внася хаос в комуникациите, транспорта и делата ни, предупреждава астрологът.

На 8 април в 21:21 часа ни очаква новолуние и слънчево затъмнение на 19 градуса в знак Овен. Затъмнението увеличава силата на новолунието и има способността да даде живот и стартира процес за осъществяване на мечти. Луната и Слънцето в огромна прегръдка с обич ще изслушват всяко наше желание, свързано с темите на знак Овен. Специалистът препоръчва – „помислете какво в момента ви е най-важно и значимо. Уверете се, че то ще ви направи щастливи. Помислете дали го заслужавате и можете ли да платите цената му. Ако дълго време се борите да се докажете, но все не ви стига късмет да се качите на върха, сега е моментът да отправите своето желание към двете светила и да се доверите на успеха“. Планувани подаръци ще има за родените на 7, 8 и 9 февруари, април, юни, август и декември.

На 24 април в 02:59 часа ни очаква пълнолуние на 4 градуса в знак Скорпион. Времето е подходящо за прекратяване на вредни навици, токсични връзки, отдавна загубили смисъл дейности и изчистване на дома и работното място.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда, поглеждаме към Слънцето.

До 20 април Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Овни, Лъвове и Стрелци. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Водолеи и Близнаци. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение, казва Матева. Родените във втора и трета декада Везни, Раци и Козирози трябва да си позволят повече почивка и липса на излишно натоварване в този период. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 20 април, Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Телци, Деви и Козирози. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Скорпиони, Лъвове и Водолеи, посочва астрологът. Те могат да използват периода за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Меркурий ще се разхожда ретрограден през целия месец в замъка на знак Овен.

Раздвижване на стари дела и трудности в новите могат да очакват родените във втора декада Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те трябва да бъдат внимателни в преговорите, обмена на информацията и търпеливи в комуникацията.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план, се обръщаме към предложенията на Венера.

До 5 април планетата на любовта и хармонията ще раздава успехи и разбирателство на родените в трета декада Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Периодът ще им донесе приятни изненади в личен план, хубави емоции, малки подаръци и успешни бизнес сделки.

След 5-и април Венера ще раздава любов и лекота в плановете на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Стрелци и Водолеи. Те ще бъдат настигнати от сбъднати мечти, здраве и разбирателство. Ще се радват на осъществени планове, лекота и лично удовлетворение, разкрива още специалистът.

Ако търсим енергия, заряд, бързо развитие и мотивация, трябва да погледнем към Марс, който през целия месец ще бъде гост в дома на Рибата.

Това положение ще донесе бързо развитие в делата на всички Телци, Раци, Скорпиони, Козирози и Риби. Те могат да разчитат на повече енергия, ентусиазъм, отворени врати и постигнати цели.

На 26 април, планетата на трансформациите Плутон навлиза в стационарна фаза в знак Водолей и на 3 май ще стане ретроградна. Това ще наложи преразглеждане и търсене на нова гледна точка на общочовешки въпроси в икономически и политически план. На лично ниво е малко вероятно да се усети енергията, като ограничаваща живота ни. По-скоро ще усещаме потребност от промяна, трансформация, приключване и започване на нови дела и отношения.

Коментирай »
Още по темата
Пожелай си нещо! Кои са най-подходящите мечти за новолуние в Овен  
Във вихъра на любовта: Как Венера в Овен влияе върху всеки зодиакален знак  
Астрологична прогноза за април за всяка зодия
Отново ретрограден Меркурий – за какво да внимаваме през периода
Хороскоп за април – време е да довършим започнатото
Препоръчваме още
Трябва ли да се разделите?
„Петте най-важни нужди на децата в наши дни“: Полезните съвети на Лиз Бурбо предложение за четене)
Откритие на 92 гена обещава пробив в лечението на Алцхаймер
Предложение за четене: „Сладка бобена паста" от Дуриан Сукегава
„69 рецепти с история“ разказва Шеф Кустев от Masterchef (предложение за четене)
12 по-различни новогодишни обещания, които да си дадеш… и да изпълниш
Пет полезни кухненски уреди и пособия, за които може би не сте се сещали
Кои са „Бившите хора“ на концлагерна България“ разкрива изследването на Мартин Иванов (предложение за четене)
„България и бъдещето на славяните”: Джузепе Менарини ни повежда към България от втората половина на XIX век (предложение за четене)
Пет неща, които ще го откажат от теб
Предложение за четене: „Лек за депресията“ от Стивън С. Иларди
Как да разпознаем хипертонията и какви са рисковете
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби