Слънце в Телец: Време е да материализираме целите си

Знакът на Телец ще ни накара да видим какво наистина ни носи удоволствие и има стойност в живота ни

20 април 2024
Слънце в Телец: Време е да материализираме целите си

Photo via Canva.com/AI Generated Image
 

Слънцето, зодията ни в хороскопа, е един от най-важните елементи и символизира нашия аз, отговаря за жизнения ни потенциал и за пътя, който сме избрали да развиваме. Това разкрива астрологът Ники Момчева по повод навлизането на Слънцето в земния знак Телец, където ще остане до 21 май.

До скоро Слънцето беше в огнения знак Овен, което постави началото на нова посока и на промяната, от която имаме нужда. „Периодът, в който се намирахме не беше лесен, но съм сигурна, че сте научили много неща през него. Затова можем да бъдем благодарни на Вселената“, казва Момчева. Сега енергията се сменя и знакът на Телец ще ни накара да се обърнем и да видим какво наистина ни носи удоволствие и има стойност в живота ни.

✨Знак Телец е неподвижен и се управлява от Венера, планетата на любовта и финансите, затова и тези теми са важни за всеки представител на знака. Той олицетворява баланса, хармонията и се свързва с естетиката и красотата, затова и не се задоволява с нищо друго, освен с най-доброто. Този знак е изключително ориентиран към стабилността и сигурността, както и към материалните придобивки. Затова и в този период е важно да обърнем внимание на ресурсите, с които разполагаме и да се насочим повече към материализиране на целите ни, допълва астрологът.

✨Енергията на Телец се свързва с удоволствията, той е бохем по душа и знае как да си доставя удоволствие чрез всички сетива. Символ на земните и материалните блага, той е изключително упорит, търпелив и устойчив. Когато става въпрос за постигане на резултати, той много добре обмисля всеки свой ход, без да бърза. Затова е и Телецът е изключително постоянен, когато е решил нещо. Той не обича промените и държи на своето спокойствие и комфорт, посочва специалистът.

✨Телец се свързва с притежанията и с това, което наричаме „мое, с нашата ценностна система, с това, което наистина е важно за нас и ни носи удовлетворение в живота. Този знак ни напомня за необходимостта от лична самооценка, така че периодът изисква да обърнем внимание на нашите нужди и вътрешния ни ресурс.

✨На 20 април се случва и съвпад между Юпитер и Уран на 21 градуса в знак Телец, който ще ни донесе изненади и внезапни възможности. Ще имаме повече възможности за разширение и ще видим опции там, където преди не сме могли да видим. Бъдете отворени за промяна, съветва Ники Момчева.

✨На 21 Слънцето е в нехармоничен аспект с Плутон, което отново говори за нуждата от промяна и трансформация. Въпреки че земната енергия на Телец не обича това, сега този аспект ще ни даде повече сила и мотивация да премахнем лошите навици или взаимоотношения и да се отпуснем, да оставим нещата да се случват без контрол. 

✨В средата на май Слънцето се среща първо с Юпитер (около 13 май), а след това и с Уран (около 18 май). Това означава, че в нас ще се събуди желание за свобода и бунт, вълнение и копнеж за повече позитивни промени, пътувания и активности, казва още астрологът. 

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com

Коментирай »
Още по темата
Марс навлиза в Овен: Време е да победим – няма да има какво да ни спре! Марс навлиза в Овен: Време е да победим – няма да има какво да ни спре!
Пълнолуние в Скорпион – как да се възползваме от енергията му Пълнолуние в Скорпион – как да се възползваме от енергията му
Слънцето влиза в Телец – време е за разкош Слънцето влиза в Телец – време е за разкош
Във вихъра на любовта: Как Венера в Овен влияе върху всеки зодиакален знак   Във вихъра на любовта: Как Венера в Овен влияе върху всеки зодиакален знак  
Астрологична прогноза за април за всяка зодия Астрологична прогноза за април за всяка зодия
Препоръчваме още
Внимание, дами! Ето какво мразят мъжете по време на секс Внимание, дами! Ето какво мразят мъжете по време на секс
В жегите спете по пижама В жегите спете по пижама
Да си тръгна или да остана? Как да изградим щастлива връзка Да си тръгна или да остана? Как да изградим щастлива връзка
ТЕСТ: Какъв е твоят цвят според зодиакалния ти знак? ТЕСТ: Какъв е твоят цвят според зодиакалния ти знак?
„От вестника до музея“: Изложба показва 150 български карикатури от времето на социализма „От вестника до музея“: Изложба показва 150 български карикатури от времето на социализма
Странни динозаври бродели из древна Америка Странни динозаври бродели из древна Америка
Човешкото докосване може да действа лечебно Човешкото докосване може да действа лечебно
В страшния свят на нюйоркската мафия: „Най-сладката забрава“ от Даниел Лори (предложение за четене) В страшния свят на нюйоркската мафия: „Най-сладката забрава“ от Даниел Лори (предложение за четене)
Строго наказваните деца са по-склонни да развият психични проблеми Строго наказваните деца са по-склонни да развият психични проблеми
Най-вкусните балкански ястия Най-вкусните балкански ястия
Има ли рискови професии за развитие на хемороиди и кои са те? Има ли рискови професии за развитие на хемороиди и кои са те?
6 съвета за справяне с ревността 6 съвета за справяне с ревността
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби