Пълнолуние в Скорпион – как да се възползваме от енергията му

Енергията на Скорпион ще ни накара да задълбаем в подсъзнанието си и да разкрием всичко, което сме заровили надълбоко

22 април 2024
Пълнолуние в Скорпион – как да се възползваме от енергията му

© voraorn from Getty Images Pro via Canva.com 

На 24 април ни очаква мощно пълнолуние точно в 02:49 часа на 4 градуса в дълбокия знак Скорпион. Това съобщава астрологът Ники Момчева.

✨Пълнолунието е фаза на Луната, когато Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела се намират едно срещу друго – Ин и Ян (женското и мъжкото начало, застанали в опозиция). Това е мощен процес, който ще ни накара да се свържем със себе си и да освободим всичко ненужно. Това е момент на кулминация и завършване, казва още астрологът и уточнява – каквото е било скрито, става ясно. 

✨Енергията на Скорпион ще ни накара да задълбаем в подсъзнанието си и да разкрием всичко, което сме заровили надълбоко. Тук ще трябва да се освободим от материалните привързаности, от сигурността и желанието да притежаваме, доказвайки на собственото си его колко сме стабилни, но само външно. Вътре обаче всичко гори и душата иска промяна. Може би пазим поведение и сме се настанили удобно и комфортно, но знак Скорпион иска да пуснем всичко, което не е за нас, обобщава Момчева.

✨Това пълнолуние предизвиква криза и ни кара да пуснем всички остарели модели на поведение и начини на мислене, защото няма как да има трансформация, преди да сме приключили с всичко, което ни дърпа назад. „Както обичам да казвам, в кризата се ражда истината, така че готови ли сте да погледнете навътре в себе си?“, пита Ники Момчева. По думите ѝ колкото по-надълбоко сме готови да погледнем в себе си, толкова по-големи и освобождаващи ще бъдат обновлението и промяната вътре в нас. Всяка криза е трудна, но тя е и преходът към следващо ниво, всяка трансформация служи за пречистване и развитие, посочва специалистът.

✨Сега ще имаме смелостта да се изправим срещу страховете си и да ги преодолеем. Момчева съветва: Възползвайте се от енергията – ще откриете сила във вас, за която не сте и предполагали. Бъдете отворени за промяната – както в духовно, така и в материално отношение. На дневен ред идва и темата за баланса между материалния успех и развитието на духовни качества и осъзнатост. Защото крайният материализъм без духовност не може да ни донесе щастие, допълва тя.

✨Това пълнолуние ще ни помогне да пуснем илюзиите за това какво наистина притежаваме и какво всъщност ни носи стойност. За целта ще се научим да се отказваме от „сигурното“, което няма да ни донесе резултата, който искаме. Защото промяната е тази, която ни кара да се движим напред. Няма как да следваме един и същи път и да вярваме в едни и същи ограничаващи модели и да очакваме различен резултат. Знак Скорпион ще ни помогне да се обновим и преродим на ново ниво, заключва Ники Момчева.

✨Можем да използваме енергията на пълнолунието за пречистване, диети, детокс и време за медитация, йога и разходки сред природата.

Личен архив

Ники Момчева е астролог по призвание, завършила е обучение в школата към Съюза на българските астролози “Иван Станчев”. Изучавала е още кармична астрология, медицинска астрология и психосоматика. Ники продължава задълбочено да черпи нови познания в астропсихологията, нумерoлогията, медицинската астрология и холистичното лечение, както и кристало-терапията. Ако искате да научите повече за работата ѝ, интересувате се от годишен хороскоп или искате да разберете как ще ви повлияят всички големи астрологични промени, можете да се свържете с Ники Момчева във Фейсбук страницата ѝ и в сайта astroguidebynm.com

Коментирай »
Още по темата
Да погледнем нагоре! Розова Луна осветява небето Да погледнем нагоре! Розова Луна осветява небето
Най-мощното и преобразяващо пълнолуние идва в Скорпион Най-мощното и преобразяващо пълнолуние идва в Скорпион
Слънце в Телец: Време е да материализираме целите си Слънце в Телец: Време е да материализираме целите си
Слънцето влиза в Телец – време е за разкош Слънцето влиза в Телец – време е за разкош
Препоръчваме още
Франсоаз Долто проследява „Женската сексуалност“ от раждането до старостта (предложение за четене) Франсоаз Долто проследява „Женската сексуалност“ от раждането до старостта (предложение за четене)
Най-мразените знаменитости Най-мразените знаменитости
12 любопитни факта за захарта 12 любопитни факта за захарта
9 причини да изпитваме постоянен глад и как да се справим 9 причини да изпитваме постоянен глад и как да се справим
Какви са в секса блондинките, червенокосите и брюнетките? Какви са в секса блондинките, червенокосите и брюнетките?
Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш
Сам Смит отново демонстрира уникалния си талант Сам Смит отново демонстрира уникалния си талант
Като на семейно тържество: Chanel представи пролет-лято 2021 (ВИДЕО) Като на семейно тържество: Chanel представи пролет-лято 2021 (ВИДЕО)
Какво подлудява мъжете Какво подлудява мъжете
На какво се дължи гравитационната дупка в Индийския океан? На какво се дължи гравитационната дупка в Индийския океан?
Смел, напрегнат и провокативен: „Забравете за света“ от Румаан Алам (предложение за четене) Смел, напрегнат и провокативен: „Забравете за света“ от Румаан Алам (предложение за четене)
7 стъпки да го върнеш при себе си, без да изглеждаш отчаяна 7 стъпки да го върнеш при себе си, без да изглеждаш отчаяна
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби