Астрологията от А до Я оживява в „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ от Венета Матева (предложение за четене)

Практичният и задълбочен наръчник разкрива как да изравняваме целите си с движенията на Слънцето и Луната

11 януари 2024
Астрологията от А до Я оживява в „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ от Венета Матева (предложение за четене)

Photo credit: Издателство „Сиела”

Точно навреме, за да започнем 2024 г. на чисто, в синхрон със звездите, в книжарниците се появява впечатляващото издание „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ от популярната българска астроложка и нумероложка Венета Матева.

Авторката на четения от хиляди българи сайт jupiter-astrology.com и на Фейсбук страницата с над 17 хиляди последователи „Юпитер“ събира дългогодишния си опит и знания в изчерпателно и информативно издание, което разкрива най-важните аспекти, които правят астрологията необятна наука, учеща ни да бъдем по-мъдри, спокойни и осъзнати. 

На достъпен и лек език, с множество полезни примери и тълкувания, „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“  ни повежда стъпка по стъпка през сложните движения на Вселената, оформящи наталната ни карта – нашия дълбок и личен психологически портрет, който Венета Матева нарича „договора ни за живот на Земята“. 

От отделните домове в астрологичната ни карта, които ни дават отговори по конкретни теми, например подходяща работа, деца, любов, приятели, спестявания, семейство, през различните фази на Луната като носител на потенциал от предходни животи и ролята на Слънцето като нашата мисия в този живот – Венета Матева създава структуриран и задълбочен наръчник как да вземаме най-ефективни решения спрямо разположението на Луната и Слънцето в собствения ни хороскоп.  

Сред страниците на това изящно оформено издание човешкият живот блести като непрестанен танц между деня и нощта, светлото и тъмното. А астрологията може да бъде компасът, който да насочи кораба ни в правилната посока. 

От „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“  ще научим:

  • Какво представляват асцендентите и десцендентите и как можем да ги използваме, за да се вписваме по-добре в средата около себе си; 
  • Какво е мястото на всеки един астрологичен дом в живота ни и как да се възползваме от него; 
  • Как да превръщаме недостатъците си в предимства; 
  • Кои позиции на Луната са най-благоприятни за преследване на нови цели, покоряването на върхове в живота и запазването на баланса между Аза и хората около нас; 
  • Каква е ролята на Слънцето в живота ни и как да намерим лично удовлетворение и щастие;
  • Каква е нашата лична мисия, когато сме се родили с дадена зодия;
  • Да се обикнем повече и да намерим щастие.

Подходяща както за новаци в изкуството на астрологията, така и за запалени любители, които искат да разширят и затвърдят знанията си, „Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето“ на Венета Матева е книга, която ни помага да открием потенциала си и използвайки уменията си, да се съхраним и превърнем в по-добри хора. А не е ли това най-важната цел, която всеки от нас преследва всеки ден? 

Официалното представяне на книгата е на 22 януари. Малко след 18:30 ч. в „The Steps“ (ул. „Братя Миладинови“ 12) самата Венета Матева ще се опита да отговори на всички въпроси, свързани с различните аспекти на астрологията, които книгата обхваща. 

 

Photo credit: Издателство „Сиела”

Коментирай »
Още по темата
Слънцето влиза в Телец – време е за разкош Слънцето влиза в Телец – време е за разкош
Марс влиза във Водолей и променя енергията на Земята Марс влиза във Водолей и променя енергията на Земята
Новолуние във Водолей сбъдва мечтите: Как да отправим желанията си към Вселената Новолуние във Водолей сбъдва мечтите: Как да отправим желанията си към Вселената
Съветите на астролога Венета Матева: Луната и Слънцето имат какво да ти кажат   Съветите на астролога Венета Матева: Луната и Слънцето имат какво да ти кажат  
Препоръчваме още
Любимият шоколад на всяка зодия Любимият шоколад на всяка зодия
Създадоха месо за вегетарианци Създадоха месо за вегетарианци
 „Изповедта на един назадничав хетеросексуален мъж“ от Фредерик Бегбеде (предложение за четене) „Изповедта на един назадничав хетеросексуален мъж“ от Фредерик Бегбеде (предложение за четене)
ТЕСТ: Кисела, сладка или екзотична: Кой плод си? ТЕСТ: Кисела, сладка или екзотична: Кой плод си?
Като бях малка исках да стана всичко, което съм сега… Вдъхновяващата история на Деница Като бях малка исках да стана всичко, което съм сега… Вдъхновяващата история на Деница
Почина френският режисьор Жак Розие Почина френският режисьор Жак Розие
Орален секс за настроение Орален секс за настроение
Да се влюбиш за 90 секунди Да се влюбиш за 90 секунди
9 съвета за незабравимо и безгрижно пътуване с деца 9 съвета за незабравимо и безгрижно пътуване с деца
Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш
Бебешки говор? Майките делфини променят тона си, когато се обръщат към малките си Бебешки говор? Майките делфини променят тона си, когато се обръщат към малките си
3 изненадващи виновника да ви „изгорят бушоните” 3 изненадващи виновника да ви „изгорят бушоните”
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби