Осем мъжки лъжи, "облечени" в реплики 

Ето някои от най-разпространените лъжи, които мъжете казват във връзките си 

снимки: pexels.com

Мъжете са изпечени лъжци, особено когато искат да скрият намеренията си към жената. Когато става дума за любовни отношения много представители на силния пол са готови да си измислят цели истории и да изрекат редица лъжи. С каква цел - не знаем, но успяхме да разкрием какво означават някои от най-често използваните реплики

"Ценя женската красота" = "Няма да бъда само с теб". Това е класическата реплика на женкаря. Всеки мъж, който ти каже, че цени женската красота, прикрито ти споделя, че няма как да бъде само с една жена до себе си, защото ги обича всичките. Внимавай с този тип мъже, особено ако държиш на моногамността. 

Той обича да лъже за това 

"Държа на свободата в една връзка" = "Не искам връзка". С тази реплика той ти казва, че няма да го бъде или поне не по начина, по който си го представяш. Всички мъже държат на свободата си, но тези, които те предупреждават за това предварително, нямат никакво намерение да се обвържат. 

"Търсим различни неща" = "Аз не търся теб". Когато чуеш тази реплика бягай. Това е завоалираният начин на мъжа да ти каже, че не иска да бъде с теб. 

"Не те заслужавам" = "Искам да скъсаме без да ти разбия сърцето". Ако чуеш как някой не те заслужава, най-вероятно това е намек, че нещата не вървят и той иска да приключи връзката. Много е вероятно той наистина да не те заслужава, но не очаквай да си го признае. 

"Много съм зает в работата" = "Нямам време за теб". Всички сме заети с работата си, но ако започне да го изтъква като причина, че не се виждате, значи не иска да се виждате. Няма мъж, който да предпочете работата пред това да е с жената, която харесва. 

"Уморен съм" = "Не искам". Няма уморен мъж. Разбира се, че всеки може да е изморен, но ако това стане често срещано оправдание да не прави нещата, които му предлагаш, не го оправдавай с умората му. Ако един мъж иска да бъде с теб няма да търси оправдания, а ще намери начини. 

"Ти си прекрасен човек" = "Не те харесвам". Ти вероятно наистина си прекрасен човек, но ако го чуеш от мъж не разчитай да се получат нещата. Може би просто не си негов тип, но няма мъж, който да харесва една жена и да я нарича "прекрасен човек". 

Най-разпространените мъжки лъжи

"Не искам да си разваляме приятелството" = "Не искам да бъда с теб". Мъжете са склонни с лека ръка да захвърлят приятелството си с жена, която харесват. Те не са като нас, винаги ще изберат интимната пред платоничната връзка. Така че ако той те харесва никога няма да чуеш тази реплика от него. 

И още за мъжете и техните реплики: 

Какво казват мъжките sms-и

Какво има предвид той, когато казва това?

За какво лъжат мъжете и жените на първа среща

Коментирай »
Още по темата
Съвременният мъж – феминист, който говори за чувствата си?
Най-големите „невинни“ лъжи в сайтовете за запознанства
Най-дразнещите реплики на мъжете
3 неща, които никога да не казваш на мъж – по съветите на мъж (ВИДЕО)
Разгадай намеренията му по погледа
Препоръчваме още
Митовете, които убиват секса
„Глава 12“ – нов умопомрачителен трилър от Жером Лубри (предложение за четене)
Празничен секс – о, да!
Кой е Георги Господинов - първият български носител на наградата "Букър"
Впечатляващ шпионски трилър от мистериозната авторка Ели Конуей: „Аргайл“ (предложение за четене)
Полезни или опасни? Как да приемаме витамините, за да не ни вредят
Съветите на Изи: Кой е най-щадящият начин за изправяне на косата 
Френски маникюр срещу чупещи се нокти
За мъжете и изневярата
„Мъдростта на тълпите“ се заплаща с кръв в новата книга на Джо Абъркромби
Диетата и пародонтитът: Режимът на растителна основа е естествена защита от натрупване на зъбна плака
Всяка история е посветена на отделен цвят: “Приказалки” от Мая Дългъчева (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби