Френски маникюр срещу чупещи се нокти

Или как да подсилиш ноктите си...с френски маникюр

Френски маникюр срещу чупещи се нокти

снимка: sxc.hu 

Странно откритие направихме в екипа на venera.bg и бързаме да го споделим с теб. Ако и ти страдаш от слаби нокти, които постоянно се нацепват и чупят, опитай да ги спасиш с...френски маникюр. Помага поради няколко причини.

Обикновено ноктите се чупят по върховете или там, където си успяла да пуснеш, макар и малко, маникюр. Когато си правиш френски маникюр, точно тази част на нокътя получава три пласта лак, което със сигурност го прави по-здрав. Първо се слага бял цвят, след това телесната основа и накрая безцветен лак /заздравител /топ. С толкова много слоеве, тази крехка част от маникюра ти най-вероятно ще остане здрава за по-дълго време.

Дори и да започнеш да си правиш френски маникюр на много къси нокти, редовното му подменяне ще ги заздрави и така ще пораснат. В момента, в който се откажеш да поддържаш френския маникюр обаче и минеш пак на обикновен лак, те отново ще започнат да се цепят и чупят.

Предимствата на френския маникюр: секси е, винаги е на мода, излиза евтино и помага за подсилване на нокътя.

Коментирай »
Още по темата
Тази пролет лаковете за нокти ще са в нежни млечни нюанси Тази пролет лаковете за нокти ще са в нежни млечни нюанси
Препоръчваме още
Изразяването на емоциите върху хартия лекува душевни и физически рани Изразяването на емоциите върху хартия лекува душевни и физически рани
 „Изповедта на един назадничав хетеросексуален мъж“ от Фредерик Бегбеде (предложение за четене) „Изповедта на един назадничав хетеросексуален мъж“ от Фредерик Бегбеде (предложение за четене)
Четири природни красоти и пътеки за разходка, с които ни изкушава Истанбул Четири природни красоти и пътеки за разходка, с които ни изкушава Истанбул
Животът в близост до барове е вреден за здравето на сърцето Животът в близост до барове е вреден за здравето на сърцето
„Проблемът Спиноза“ от Ървин Д. Ялом (предложение за четене) „Проблемът Спиноза“ от Ървин Д. Ялом (предложение за четене)
Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете? Ах, тези клюки! Защо го правим и кой клюкарства повече – жените или мъжете?
Да си тръгна или да остана? Как да изградим щастлива връзка Да си тръгна или да остана? Как да изградим щастлива връзка
Бебетата започват да учат език преди раждането си? Бебетата започват да учат език преди раждането си?
Кой е Георги Господинов - първият български носител на наградата "Букър" Кой е Георги Господинов - първият български носител на наградата "Букър"
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетоложката на Фърги и Дениз Ричардс Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетоложката на Фърги и Дениз Ричардс
Вкусно и полезно: Кисело зеле за здраво сърце Вкусно и полезно: Кисело зеле за здраво сърце
Усмивката е ключът към красотата Усмивката е ключът към красотата
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби