Кой герой от "Шрек" си според зодиакалния си знак?

Влизай в блатото и разбери кой герой от "Шрек" съответства на твоя зодиакален знак

Кой герой от "Шрек" си според зодиакалния си знак?

Знакът на Котарака в чизми му подхожда добре както на повърхността, така и на по-дълбоко ниво/Photo credit: Forum Film Bulgaria

Саркастично чудовище, смел котарак, забавно магаре... Героите от поредицата "Шрек" са всичко друго, но не и скучни. Едва ли някой може да запази сериозната си физиономия, гледайки който и да е от четирите филма. Ние със сигурност не 😉

Ако си почитател на забавната анимация и имаш чувство за хумор, този куиз от startefacts.com е точно за теб!

Влизай в блатото и разбери кой герой от "Шрек" съответства на твоя зодиакален знак 👇

Ако си зодия Овен - принцеса Фиона

Ако има нещо, което трябва да запомниш за принцеса Фиона, то е, че тя няма нужда някой да я спасява (в повечето случаи). Тя е истински Овен - самодостатъчна, смела и много уверена в себе си.

Ако си зодия Телец -  Феята Кръстница

Упоритостта е нещо повече от дума за Телците и Феята Кръстница е добър пример за това. Тя знае какво иска и прави всичко възможно, за да го получи до самия край.

Ако си зодия Близнаци - Дракона

Близнаците са известни с това, че изненадват хората. А Драконът в "Шрек" определено го прави. Тя може и да е започнала като свирепия пазач на Фиона, но всички бяхме шокирани , когато се влюби в Магарето (и го омагьоса), а останалото е история.

Ако си зодия Рак - Шрек

Шрек може да отрича любовта си към приятелите си колкото си иска, но ние знаем, че той е грижовен и лоялен майстор на групата. Като всеки Рак и този людоед говори свободно и може да се държи на положение, когато става трудно.

Ако си зодия Лъв - Лорд Фаркуад

Лорд Фаркуад е амбициозен и решителен като Лъв, макар че не използва тези си черти за добро. Суетата му (от която доста Лъвове страдат) също е доста известна.

Ако си зодия Дева - Крал Харолд

Девите могат да бъдат собственически настроени към любимите си хора, но само защото искат най-доброто за тях. Такъв е случаят с крал Харолд, който много държи на дъщеря си, поради което не желае да я пусне.

Ако си зодия Вези - Пинокио

Пинокио е истински добро момче, което просто иска да бъде "истинско момче", и е ужасно да гледаме колко несигурен е в себе си. Е, това е нещо много характерно за Везните. Той е изразителен и пробивен, което е част от неговия и на Везните) чар.

Ако си зодия Скорпион - Чаровния принц

Никой не е по-вглъбен в себе си от Чаровния принц, а точно такива могат да бъдат някои Скорпиони. Неговата ревност, арогантност и липса на ум не го водят до никъде, но поне има майка си, която му помага, доколкото може.

Ако си зодия Стрелец - Джинджи (Gingerbread Man, Gingy)

Можете да се доверите на Джинджи, че никога няма да ви предаде. Като всеки Стрелец, той е бърз в действията си и може да измисли прилична лъжа дори при животозастрашаващи обстоятелства. Креативността на Джинджи е най-характерната му черта.

Ако си зодия Козирог - Магаре 

Най-типичината черта на Козирога е неговата сложност. Той е целеустремен и оптимистичен и се опитва да бъде полезен на околните (не винаги по най-добрия начин, но важно е желанието, нали?).

Ако си зодия Водолей - Дорис

Дорис е социалната пеперуда на престъпния свят, въпреки че твърдата ѝ външност предполага друго. Тя е Водолей отвсякъде. Дорис е малко необуздана, но е с добри намерения.

Ако си зодия Риби - Котаракът в чизми

Знакът на Котарака в чизми всъщност му подхожда добре както на повърхността, така и на по-дълбоко ниво. Природата му на Риби го е направила адаптивен: няма ситуация, която да го накара да се чувства некомфортно. Той може да бъде невнимателен, но компенсира това с доброто си почтено сърце.

Коментирай »
Още по темата
С тях забавлението е гарантирано: Пет зодии със супер яко чувство за хумор С тях забавлението е гарантирано: Пет зодии със супер яко чувство за хумор
Винаги ще се отзоват, ако имаш нужда от тях: Те са най-отзивчивите зодии Винаги ще се отзоват, ако имаш нужда от тях: Те са най-отзивчивите зодии
Кой герой от "Малката русалка" съответства на твоя зодиакален знак Кой герой от "Малката русалка" съответства на твоя зодиакален знак
Кажи ми зодията си и ще разбереш кой герой от "Mortal Kombat" си Кажи ми зодията си и ще разбереш кой герой от "Mortal Kombat" си
Най-стиснатите зодии: Тези три знака са най-големите скъперници в зодиака Най-стиснатите зодии: Тези три знака са най-големите скъперници в зодиака
Зодиите и храната: Какъв гювеч обичат представителите на 12-те знака Зодиите и храната: Какъв гювеч обичат представителите на 12-те знака
Разкрий тайната на всеки мъж само по зодията му (ВИДЕО) Разкрий тайната на всеки мъж само по зодията му (ВИДЕО)
Най-наивните зодии в хороскопа (ВИДЕО) Най-наивните зодии в хороскопа (ВИДЕО)
Препоръчваме още
Зеленчуците, които "подмладяват" мозъка Зеленчуците, които "подмладяват" мозъка
„Божии чеда“ преобръща представата за библейските времена (предложение за четене) „Божии чеда“ преобръща представата за библейските времена (предложение за четене)
Иван Звездев разкрива „Вкусът на България в четири сезона“ в издание с над 100 рецепти (предложение за четене) Иван Звездев разкрива „Вкусът на България в четири сезона“ в издание с над 100 рецепти (предложение за четене)
Екстремно пътуване из Европа Екстремно пътуване из Европа
5 задължителни неща за незабравимо пътуване 5 задължителни неща за незабравимо пътуване
Защо храната в самолета има различен вкус? Защо храната в самолета има различен вкус?
Какви тайни крие неразказаната „История на СС“ (предложение за четене) Какви тайни крие неразказаната „История на СС“ (предложение за четене)
Седем симптома издават диабета – кой е застрашен и кога да потърсим лекар Седем симптома издават диабета – кой е застрашен и кога да потърсим лекар
Почивка без стрес Почивка без стрес
ТЕСТ: Лошо момиче ли си? ТЕСТ: Лошо момиче ли си?
Двойките, които пият заедно, по-рядко се разделят Двойките, които пият заедно, по-рядко се разделят
Кюфтетата по света: 8 вида, които най-вероятно не сте опитвали Кюфтетата по света: 8 вида, които най-вероятно не сте опитвали
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби