снимка: morguefile.com

Ранните бракове, преди 23 годишна възраст рядко се оказват сполучливи и завършват "докато смъртта ви раздели"...Това показва ново проучване на учени от университета в Тексас. За никого не е изненада, че когато влюбените са твърде млади, често са достатъчно глупави, за да взимат прибързани решения, като сватба например. Трудно ще е сполучлив бракът на двама души, които са заедно от малки. Освен ако тук не говорим за Голямата любов. В крайна сметка, всеки иска да получи възможно най-много от живота, а това трудно ще се получи, ако на 20 години вече си обречен до край.

По-различно било обаче ако си на възраст между 23 и 27 години, смятат още експертите. Въпреки, че на мъжете това им се видяло също твърде рано, тогава женените двойки имали по-голям шанс да избегнат евентуален развод.

За всички дами над 27 години се оказва, че най-доброто предстои...или най-лошото. Зависи от отношението към сватбата. Но идеалните бракове се сключвали на възраст между 35 и 40 години. Тогава двойките са по-зрели, наживяли са се достатъчно и са готови да се задомят. Единственият проблем остават затрудненията за зачеване на дете на тази възраст, посочват учените. 

А ние припомняме, за да има сватба или брак е необходимо да си е с правилния човек. А годините, тях ги оставяме на експертите ;)

 

Коментирай >