снимка: pexels.com

секс на плажа

Морето, плажът и сексът са една неразделна част. Това се доказва и от едноименния коктейл, който неслучайно е толкова продаван по крайморските заведения. Летните страсти, наред с тенът, почивката и доброто настроение включват и някой морски гларус. Сексът на плажа съвсем не е лоша идея, не само заради романтиката от вълните, звездите и морето, а и заради изживяването, което остава незабравимо.

секс в колата

Една стара класика, която колкото и неудобна да е практически, толкова зареждаща се оказва за сексуалния ти живот. Обикновено сексът в колата се практикува в тийнейджърските години, когато с приятелят ти живеете при родителите си и няма къде да сте заедно. Тръпката от това обаче е достатъчно добра, за да си позволиш секс в колата, дори и да не си на двайсет. Болките в гърба на другия ден ще си струват.

секс на открито

Не особено приятно изживяване, особено ако си по-срамежлива, но остава класика в секса. За мъжа едно от най-възбуждащите изживявания е секс на открито, където могат да ви видят минаващите хора. Няма лошо, стига да не става навик. Ако не си почитател на лаксите на открито, но все пак ти е любопитно, можеш да се изхитриш и да го направите на някое по-тайно, външно място. Пейката зад блока през малките часове на нощта или около някоя изоставена сграда, почти гарантира, че няма да имате публика.

секс на пияно

Разбира се, тук не говорим да правиш секс, само след като си поела подобаващото количество алкохол. Но когато си на градус, се чувстваш много по-свободна да експериментираш в секса и да нямаш задръжки. Дори и да не помниш много на следващия ден, изживяването със сигурност ще остане незабравимо за него.

секс с белезници

Садо-мазо сексът не е за всеки. Когато не си фен на белезниците, превръзката на очите, камшиците и всичко останало кожено в секса, можеш да опиташ и нещо по-просто. Ако останеш само по високи токчета и ползваш белезниците за него, той със сигурност няма да се разсърди. Ако ти действа вълнуващо пък ти да си по-безпомощната в секса, давай смело. Вероятно ще останеш доволна.

секс за една нощ

Сексът с приятелят ти, с когото излизате вече година, със сигурност е прекрасен. Когато се познавате добре, имате по-малко задръжки. Но изживяването да си някой, с когото знаеш, че няма да се повториш, също носи много плюсове. Когато си сигурна, че сексът ще е само за веднъж, обикновено е като за последно. Тръпката е голма, както и нещата, които сте склонни да направите, знаейки, че няма да има последствия.

Коментирай >