снимка: Форум Филм България

Здравословната доза сексуални фантазии е сред най-честите препоръки на сексолозите за освежаване на любовния живот.

Популярни митове за секса, в които вярваме

Нима има по-добър начин да заличим границите на позволеното и ежедневното и да се отдадем на макар и въображаеми ситуации, които се случват рядко или никога в реалния живот?

Освен това секс фантазиите ни дават перфектна възможност да изследваме дълбините на най-съкровените си желания и да експериментира със съзнанието си.

Но кои са най-популярните еротични фантазии, на които повечето хора се отдават? Виж краткия ни списък:

Секс под душа

Сексът под душа се оказва водещата сексуална фантазия, разкрива британско проучване. За горещи страсти под водната струя фантазират една пета от участниците в изследването.

Тройка

На второ място в списъка на най-популярните секс фантазии е участието в тройка. Това са посочили 19 процента от анкетираните.

Секс на открито

Рискът да те видят, възбудата от това, че правиш нещо забранено - това е фантазия, която голяма част от участниците признават, че вече са осъществявали.

Секс в колата

И тази фантазия се оказва не просто блян за анкетираните, които споделят, че харесват секса в автомобил заради тръпката, че може да бъдат хванати, както и заради предизвикателството да изберат подходяща поза.

В списъка на най-популярните еротични фантазии попадат още секс в офиса, в обществения транспорт, в самолет и в залата за фитнес.

Коментирай >