Може би ви се налага често да сте далеч от половинката си? Подобна ситуация никак не е приятна, но и не е нужно интимните ви отношения да страдат. Стар и изпитан метод, с който можете да “поддържате огъня” е телефонният секс.

Няколко прости правила ще ви помогнат да доставите истинско удоволствие на партньора и на себе си, без дори да се докосвате:

1. “Изморен” глас

В този вид секс основна роля, разбира се, играе гласът. Проучвания сочат, че женски глас, звучащ изморено възбужда изключително силно мъжете.

Но не пресолявайте манджата! Най-лошото, което можете да направите, за да развалите магията е да преиграете, като например не спирате да пъшкате, охкате и шептите.

2. Не спестявайте подробностите

Подробното описание на “виртуалния” ви любовен акт е това, което води и двама ви към получаване на повече удоволствие и, защо не, на оргазъм.

Говорете на половинката си какво точно “правите”, как сте облечена, какво сваляте, как го докосвате…

Ако любимият ви има белег или родилно петно, не пропускайте да му опишете как го галите. Това ще внесе повече чувство на реално удоволствие в изживяването му.

3. Да наречем нещата с имената им

Момчетата обичат лоши момичета. Или поне в леглото. Нищо чудно и вие да се изненадате колко удоволствие ви носи да влезете в подобна роля.

Така че, запомнете: лошите момичета наричат пениса пенис, зърната зърна и т.н.

Независимо дали ще се придържате към тези правила или ще установите ваши собствени, просто се отпуснете и се наслаждавайте на телефонното си еротично изживяване!

Коментирай >