снимка: skeezePixabay 

Какво си мислят повечето от нас, миг преди да се отдадат на чувствените удоволствия? Най-вече „О, да, най-после!”. Но също и доста други неща.

Сигурно ви е познато чувството на бясно препускащи въпроси първия път, когато правите секс с някого.

Не всички от нас, разбира се, си мислят еднакви неща, но скорошно проучване открои най-честите страхове и колебания на нежната половина на планетата преди сублимния момент:

1. Каква ще е бройката ми след това и трябва ли да ми пука?

Все по-малко жени си задават този въпрос. И браво на тях! Безпокойството, че „бройката” ни може да окаже твърде голяма е свързана с представата на традиционалистите, че жени, имали много мъже в живота си са „развалени”.

За разлика от нас мъжете са пощадени, както от подобни вътрешни страхове, така и от подобни разбирания на обществото.

2. Да си взема ли душ?

Отново същата несправедливост – пред мъжете този въпрос не стои. За дамите обаче притеснението е огромно. Не е ли по-добре да се освежа преди секс? Как ми се иска да ухая на чисто! Няма ли да разваля настроението му, ако се позабавя в банята? Познато ви е, нали?

3. Ще забременея ли?

Взех ли си хапчето днес? Дали всичко ще е наред с този презерватив? Обичайно притеснение, особено, ако за първи път спим с някого и нямаме никаква представа как ще се развият отношенията ни.

4. Как изглеждам в момента?

Когато моментът настъпи се надяваме, че изглеждаме секси. Молим се да изглеждаме секси! Представяме си се поне като Анджелина Джоли в последния й филм. Дали това работи? Би могло. Само не впивайте поглед в коремчето си. Гледайте него. В очите!

5. Дали стомахът ми няма да закъркори?

Не че ще настъпи края на света, но ако все пак закъркори няма да е много секси, нали? Притеснението може ви се струва странно, но се оказва, че безпокои много жени преди да се отдадат на ласките на любимия. Препоръчваме ви да забравите за всичко това, когато вече сте в обятията му.

6. Какво ли бельо нося в момента?

Всяка жена има поне чифт бельо, което никога, ама никога не би искала някой друг да вижда. Особено ТОЙ!

7. Разхвърляна ли ми е стаята?

Дали не трябваше да обърна снимката на баба към стената? Космите на котарака са навсякъде! Как можах да забравя празната кутия от шоколадови бонбони на нощното шкафче!

8. Няма ли да съжалявам?

Отговорът на този въпрос би трябвало винаги да бъде „Не”. Иначе защо въобще сте сме стигнали до там? Все пак понякога не е излишно да си зададем някой и друг отрезвяващ въпрос.

9. Моля те бъди добър!

Последното не е въпрос, но е също толкова важно. Жените, също като мъжете, искат да се наслаждават на секса. И може да е истински разочароващо, ако изживяването е неприятно. Особено, ако сме харесвали мъжа и сме си представяли как остаряваме с него.

Случвало ли ви се е необичайни мисли да ви завладеят преди секс? Можете да ги споделите в коментарите под статията.

Коментирай >