снимка: sxc.hu 

Ако в новогодишната баница си изтеглила късметчето "секс", то задължително трябва да прочетеш това. И да не си, най-вълнуващите световни секс рекорди в историята, със сигурност ще те вдъхновят за палави изпълнения през годината или ще те откажат от секса изобщо ;)

Ако си мислиш, че половинката ти е надарен, то няма да ти спестим факта, че най-голямото мъжко достойнство в света е цели 35 см. Ако пък си от онези "късметлийки", попадали на ощетени мъже в този смисъл, то ще те успокоим с малко известният факт, че най-малкият пенис в света е 1 см.

Най-много секс се прави в САЩ – средно по 180 пъти годишно.

Нека не забравяме и за предпазните мерки. Със сигурност обаче ще пропуснеш презерватива, ако научиш, че най-старият такъв е направен от червата на овца и е изобразен на древна египетска рисунка.

Винаги сме мразили мъжете, защото при тях няма месечно неразположение, смяна на настроенията и бременност. Това обаче не се отнася за американецът Томас Бити – първият мъж в света, който е родил...Шокиращата случка е от 2008 година, след смяна на пола. Въпреки че се е превърнал в мъж, Бити е запазил женските си полови органи и така става първият мъж-майка на дъщеря си Сюзън.

Продължаваме с темата за бебетата. Най-малката майка в света е 5 годишната Лина Медина от Перу. През 1393 година, тя ражда здраво момченце с тегло 2,7 кг. Все още не е доказано как Лина е успяла да забременее, но се носят митове, че това е следствие на масово тържество на перуански племена, които обичайно завършвали с оргии. Първата менструация на Лина я е споходила едва на 8 месечна възраст...

Казанова – много съвременни мъже се изживяват като играчи, трупащи «бройки». Е, истинският играч е живял през 19 век. Уолтър е правил секс с хиляда жени. И тук обаче жените водим класацията – говори се, че мадам дьо Сент-Анж чупи неговия рекорд, успявайки да вкара в леглото си 10 000 мъже...въпреки 20-годишния си брак.

Съвременният рекорд обаче остава при порноактьора Джон Доу, който успял да преспи с 55 жени само за един ден. На това се казва издържливост ;)
 

Коментирай >