снимка: sxc.hu

Американската компанията IXu от щата Мичиган е създала женски презерватив, който на 100 процента гарантира оргазъм, съобщава БГНЕС..

Новото революционно изделие се нарича "Va w.o.w.".

Четири прости правила за по-вълнуващ секс

Съгласно описанието става въпрос за женски презерватив във форма на цилиндричен мек "чорап", който се поставя във вагината. Той има външен пръстен-вибратор с формата на сърце. Вибраторът може да бъде задействан чрез дистанционно управление (примерно въз основата на технологията Bluetooth).

Производителят уверява, че при първото използване на "Va w.o.w." оргазъм са изпитали 70% от жените, при второто – 80%, а при четвъртия път - всичките жени, участващи в изследването. В компанията уточняват, че то е било извършено с 50 двойки доброволци.

Сред публикацията за нововъведението в британските таблоиди компанията IXu започнала да получава множество въпроси къде може да се направи заявка за изделието чудо. Съобщението обаче коя компания ще произвежда женския презерватив ще бъде направено след 6 месеца, а на пазара приборът за женското удоволствие ще се появи сред година и половина-две.

От 2013 годнаа IXu участва в конкурс за създаването на най-добри презервативи, който е организиран от Фонда на Бил и Мелинда Гейтс.

Компанията все още чака разрешителното от Федералното управление за надзор върху качеството на хранителните и лекарствените препарати (FDA), което се занимава със сертифицирането на стоки и технологии, свързани със здравето на човека.

Коментирай >