снимка: pixabay.com

Камерън Диас е известна с чаровната си усмивка и красивите си, умопомрачително дълги крака. Дар от природата или редовни грижи са разковничето на обаянието ѝ?

Предлагаме ви да прецените сами след като се запознаете с тайните ѝ за красиви крака:

1. След душ не забравя да поглези краката си с щедра доза овлажняващ крем. Оставя го да попие добре преди да се облече. Обяснението на този трик е просто: единствено добре овлажнената кожа е достатъчно еластична и добре предпазена от отпускане.

2. Когато иска бързо и лесно обезкосмяване Камерън Диас намазва митичните си крака с тънък слой балсам и после посяга към… бръснарското ножче.

3. В ранните часове на плажа холивудската красавица използва защитни продукти под формата на спрей. Факторът им е 10 или 15.

4. След плажните удоволствия Камерън Диас не пропуска лосиона за след слънце, отново, за да овлажни краката си и да предпази кожата им от белене.

5. Трик за гладки и блестящи крака? Нищо по-лесно! Просто към другите плажни продукти красавицата добавя щедра доза масло.

А какви са вашите тайни за красиви крака? Бъдете открити като Камерън Диас и споделете някой и друг трик в коментарите под статията.

Коментирай >