Тя е Ашли Греъм – различната красавица. Кое я прави различна? Може би фактът, че Ашли не приема несъвършенството като недостатък. Нейните мерки съвсем не са 90-60-90, но това никак не я притеснява. Именно със своите пищни форми Ашли се прочу по цял свят.

Макар че фигурата й не е като на повечето модели, това изобщо не пречи на сексапилната брюнетка да завладее кориците на едни от най-популярните списания, сред които Maxim и Sports Illustrated. Красавицата е позирала и за модната библия Vogue, красила е и страниците на Elle и Glamour.

Всъщност Ашли се чувства прекрасно в кожата си и е категорична, че по-закръглените дами по нищо не отстъпват на слабите и трябва да се гордеят с извивките си.

Закръглената хубавица не смята несъвършенството за порок и го доказва с необработена снимка, която качи в профила си в Instagram. На фотографията ясно личи портокаловата й кожа, а посланието гласи - „Малко целулит никога не е наранил никого. Спрете да съдите себе си и приемете нещата, които обществото нарича грозни".

Ашли обаче не получава само похвали и потупвания по рамото. В момента, в който пухкавият модел качи в Instagram снимка, на която изглежда видимо отслабнала, феновете й направи полудяха.

Критики заваляха и след публикуването на кадри, на които закръглената американка спортува във фитнес зала. Тя бе обвинена, че се е поддала на натиска на шоубизнеса и е започнала да пропагандира отслабването.

 

Keep it tight, keep it right! @christopher.kadima @kadima_fit

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Коментирай >