„Приказките на Лилит и Селена“: Божествения талант да бъдеш себе си (предложение за четене)

Известният астролог Хули Леонис представя третата книга от новата си поредица

„Приказките на Лилит и Селена“: Божествения талант да бъдеш себе си (предложение за четене)

Photo credit: „Апостроф“

Магичният свят на Хули Леонис повежда читателите в една нова посока. В третата книга от поредицата „Приказки от XII дом“ астрологът разказва за енергиите, чрез които човек си спомня откъде идва и каква е мисията му на Земята.

„Приказките на Лилит и Селена“ са едно неочаквано и вълнуващо пътешествие, което помага на хората в процеса на себепознанието и търсенето на душевна хармония, посочват от издателство „Апостроф".

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Хули Леонис/Photo credit: „Апостроф“

В новата си книга астрологът отново съчетава тематиката на XII дом с приказната форма по един неподражаем начин. Този път той разкрива света на Черната и Бялата Луна, или Лилит и Селена. Взети в едно, тези енергии представляват Божествения талант да бъдеш себе си – да твориш собствената си реалност чрез свободната воля, като следваш най-високата вибрация на душата си.

Лилит и Селена носят известна астрологична аналогия, но те не са планети, а енергии, прочетени през астрологията, за да бъдат по-лесно разбрани в земен план. Селена свързва човек с душевния му потенциал, с това, което може да подобри в живота си, а Лилит му показва трудностите, през които трябва да премине, за да развие съвършената си версия.

Това е едно необикновено, шокиращо, но и лечебно и радостно обръщане към собствените си тъмни и светли страни, на които рядко обръщаш внимание и още по-рядко анализираш. Но без да се срещнеш с най-светлото и най-тъмното в душата си, не можеш да бъдеш пълноценен. По един завладяващ и увлекателен начин разказвачът в книгата е спътник в това приключение и показва как най-комфортно да видиш и приемеш себе си.

Photo credit: „Апостроф“

Коментирай »
Още по темата
Да се запознаеш с потенциала на детето си: „Астрология за родители“ от Хули Леонис (предложение за четене) Да се запознаеш с потенциала на детето си: „Астрология за родители“ от Хули Леонис (предложение за четене)
Препоръчваме още
ТЕСТ: Какво ти вещае новата година? ТЕСТ: Какво ти вещае новата година?
Проучване: Децата с астма са изложени на риск от тревожност Проучване: Децата с астма са изложени на риск от тревожност
ТЕСТ: Колко е стара душата ти? ТЕСТ: Колко е стара душата ти?
„Камино – да намериш сърцето си“ – книга за смисъла да създаваш, обичаш и пускаш (предложение за четене) „Камино – да намериш сърцето си“ – книга за смисъла да създаваш, обичаш и пускаш (предложение за четене)
Кой е Георги Господинов - първият български носител на наградата "Букър" Кой е Георги Господинов - първият български носител на наградата "Букър"
Топ 10 на най-шумните животни в света (ВИДЕО) Топ 10 на най-шумните животни в света (ВИДЕО)
Какво мислят мъжете за външния ни вид: Прическите, които харесват и ненавиждат Какво мислят мъжете за външния ни вид: Прическите, които харесват и ненавиждат
За мъжете и тайните им... имейли За мъжете и тайните им... имейли
Предложение за четене: „Да се изгубиш нарочно” в най-затънтените кътчета на родината без план, хотели и GPS Предложение за четене: „Да се изгубиш нарочно” в най-затънтените кътчета на родината без план, хотели и GPS
Човешките кости „разказват“ историята на света Човешките кости „разказват“ историята на света
Изобретателна, непочтителна, предприемчива: Мери Куонт променя модата не само с популяризирането на минижупа Изобретателна, непочтителна, предприемчива: Мери Куонт променя модата не само с популяризирането на минижупа
Женските сълзи съдържат химикали, които блокират мъжката агресия Женските сълзи съдържат химикали, които блокират мъжката агресия
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби