„Приказките на Лилит и Селена“: Божествения талант да бъдеш себе си (предложение за четене)

Известният астролог Хули Леонис представя третата книга от новата си поредица

Photo credit: „Апостроф“

Магичният свят на Хули Леонис повежда читателите в една нова посока. В третата книга от поредицата „Приказки от XII дом“ астрологът разказва за енергиите, чрез които човек си спомня откъде идва и каква е мисията му на Земята.

„Приказките на Лилит и Селена“ са едно неочаквано и вълнуващо пътешествие, което помага на хората в процеса на себепознанието и търсенето на душевна хармония, посочват от издателство „Апостроф".

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Хули Леонис/Photo credit: „Апостроф“

В новата си книга астрологът отново съчетава тематиката на XII дом с приказната форма по един неподражаем начин. Този път той разкрива света на Черната и Бялата Луна, или Лилит и Селена. Взети в едно, тези енергии представляват Божествения талант да бъдеш себе си – да твориш собствената си реалност чрез свободната воля, като следваш най-високата вибрация на душата си.

Лилит и Селена носят известна астрологична аналогия, но те не са планети, а енергии, прочетени през астрологията, за да бъдат по-лесно разбрани в земен план. Селена свързва човек с душевния му потенциал, с това, което може да подобри в живота си, а Лилит му показва трудностите, през които трябва да премине, за да развие съвършената си версия.

Това е едно необикновено, шокиращо, но и лечебно и радостно обръщане към собствените си тъмни и светли страни, на които рядко обръщаш внимание и още по-рядко анализираш. Но без да се срещнеш с най-светлото и най-тъмното в душата си, не можеш да бъдеш пълноценен. По един завладяващ и увлекателен начин разказвачът в книгата е спътник в това приключение и показва как най-комфортно да видиш и приемеш себе си.

Photo credit: „Апостроф“

Коментирай »
Още по темата
Да се запознаеш с потенциала на детето си: „Астрология за родители“ от Хули Леонис (предложение за четене)
Препоръчваме още
Топ 13 на най-малките животни в света (ВИДЕО)
Съветите на Изи: Мит или истина? Най-честите заблуди за косата
Кафе по италиански
Топ 10 предимства на хидратираната кожа, разкрити от дерматолог
Най-наивните зодии в хороскопа (ВИДЕО)
Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш
Урок по щастие в 52 стъпки: Книга наръчник ни предизвиква да живеем живота на мечтите си
Сусана Исерн и Росио Бониля представят „Голяма книга на суперсъкровищата, които са истински важни“ (предложение за четене)
Грабливите „Длани“ на миналото в новия роман от Георги А. Николов (предложение за четене)
Шест храни, които кралските особи не вкусват
Как да се освободим от негативните убеждения, които ни пречат и ни правят нещастни
5 съвета за постигане на естествена красота
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби