снимка:  PexelsPixabay 

Замисляла ли си се кога правиш най-много секс? Ново проучване показа, че свободните жени са най-склонни на експерименти през първия месец от годината. Тогава са най-многото свалки, а особено популярен е сексът за една нощ.

Точно след обилните Коледни и Новогодишни празници настъпва депресията. През януари е най-трудно тя да бъде излекувана. Затова много жени посягат към секса като лек.

Освен това, януари бележи началото на годината. Няма по-подходящо време за секс от началото, което е скучно, празно и депресивно, споделят читателките на venera.bg. А депресията се лекува с парти, шоколад или...секс ;)

Януари също така е и най-подходящият месец за случайните връзки. Онези кратки и пламенни свалки с някой почти непознат е най-вероятно да се случат в началото на годината. Тогава е месецът, в който с лекота приемаме такъв вид новогодишни подаръци.

Така че ако и ти си попадаш в онази статистика на жените, правещи най-много секс през януари, то няма нищо странно в това. Ако ти предложат подходящ подарък, защо пък да не го приемеш ;)

Коментирай >