Най-много секс се прави през януари

Оказва се, че свободните жени са най-разкрепостени през първия месец от годината

Най-много секс се прави през януари

снимка:  PexelsPixabay 

Замисляла ли си се кога правиш най-много секс? Ново проучване показа, че свободните жени са най-склонни на експерименти през първия месец от годината. Тогава са най-многото свалки, а особено популярен е сексът за една нощ.

Точно след обилните Коледни и Новогодишни празници настъпва депресията. През януари е най-трудно тя да бъде излекувана. Затова много жени посягат към секса като лек.

Освен това, януари бележи началото на годината. Няма по-подходящо време за секс от началото, което е скучно, празно и депресивно, споделят читателките на venera.bg. А депресията се лекува с парти, шоколад или...секс ;)

Януари също така е и най-подходящият месец за случайните връзки. Онези кратки и пламенни свалки с някой почти непознат е най-вероятно да се случат в началото на годината. Тогава е месецът, в който с лекота приемаме такъв вид новогодишни подаръци.

Така че ако и ти си попадаш в онази статистика на жените, правещи най-много секс през януари, то няма нищо странно в това. Ако ти предложат подходящ подарък, защо пък да не го приемеш ;)

Коментирай »
Още по темата
Четири прости правила за по-вълнуващ секс Четири прости правила за по-вълнуващ секс
Орален секс за настроение Орален секс за настроение
Най-много искам комплименти, секс и шоколад Най-много искам комплименти, секс и шоколад
Сексът за една нощ не е толкова лоша идея Сексът за една нощ не е толкова лоша идея
Препоръчваме още
Питие преди лягане? Помислете пак! Питие преди лягане? Помислете пак!
Иван Звездев разкрива „Вкусът на България в четири сезона“ в издание с над 100 рецепти (предложение за четене) Иван Звездев разкрива „Вкусът на България в четири сезона“ в издание с над 100 рецепти (предложение за четене)
Пет начина да се влюбиш...в себе си Пет начина да се влюбиш...в себе си
Напълняване, депресия, хипертония, зависимости…Какво се опитва да ни каже тялото ни Напълняване, депресия, хипертония, зависимости…Какво се опитва да ни каже тялото ни
Предложение за четене: „Огнената тайна“ и други новели“ от Стефан Цвайг Предложение за четене: „Огнената тайна“ и други новели“ от Стефан Цвайг
„Божии чеда“ преобръща представата за библейските времена (предложение за четене) „Божии чеда“ преобръща представата за библейските времена (предложение за четене)
Най-здравословната професия Най-здравословната професия
Пет трика за успешна офис свалка Пет трика за успешна офис свалка
Секс по приятелски – игра за напреднали Секс по приятелски – игра за напреднали
7 забрани за лятото 7 забрани за лятото
Пристрастени ли сте към секса: Кога сексуалното поведение е компулсивно Пристрастени ли сте към секса: Кога сексуалното поведение е компулсивно
Най-бързият начин да изстудим бирата си (ВИДЕО) Най-бързият начин да изстудим бирата си (ВИДЕО)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби