Да се запознаеш с потенциала на детето си: „Астрология за родители“ от Хули Леонис (предложение за четене)

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България

Да се запознаеш с потенциала на детето си: „Астрология за родители“ от Хули Леонис (предложение за четене)

Photo credit: Издателство "Апостроф"

Първата книга на известния астролог Хули Леонис излиза в ново преработено издание от „Апостроф“. С „Астрология за родители“ авторът поставя началото на своето изследване върху личните взаимоотношения и учи читателите как да разбират по-добре децата си и как да изградят здравословна и хармонична връзка с тях.

Този път Хули Леонис е подготвил предговор, в който споделя как настоящата книга дава основата на всяка негова следваща.

Родителството е изключително отговорна, но и приятна задача. То е процес на опознаване на детето, но и на едно ново запознаване със себе си. Най-съществената задача на родителя е да разбере, да приеме и да види детето си в целия потенциал, с който се е родило. Така родителят и детето взаимно се учат.

Астрологията е един безценен начин, чрез който хората да се запознаят с положителните възможности на децата си още от самото им раждане. Тази книга дава общ поглед върху отношенията между родителите и децата на базата на слънчевия знак (зодията). Тя представя и една странична гледна точка, която всеки родител може да използва по най-добрия начин за себе си.

„Темата за взаимоотношенията винаги ме е вълнувала и затова реших първата ми книга да говори точно за това“, споделя Хули Леонис.уХули Л „Основата на взаимоотношенията се крие във връзката с родителите ни. С годините натрупах много повече познание и едно по-дълбоко ниво на осъзнаване на информацията, но истините, които съм споделил тогава, са актуални и днес.“

Хули Леонис/Photo credit: Издателство "Апостроф"

За автора

Хули Леонис e един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и със своя иновативен метод на работа. Специализира в сферата на личните взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношенията родители–дете, партньорските взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си. Хули Леонис съчетава класическото астрологично познание с изследването на родовата енергия и пречупва тълкуванията си през сферата на психологията.

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“, „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“, „Очевидната скрита истина за секса“, „Тайните на Марс“, „Очевидната скрита истина за взаимоотношенията“, „Приказките на Луната“ и „Любовта лекува“, издавани от „Апостроф“.

Коментирай »
Още по темата
„Божествената майка“ на Хули Леонис разкрива връзката между майка и дете „Божествената майка“ на Хули Леонис разкрива връзката между майка и дете
„Приказките на Лилит и Селена“: Божествения талант да бъдеш себе си (предложение за четене) „Приказките на Лилит и Селена“: Божествения талант да бъдеш себе си (предложение за четене)
Препоръчваме още
Почитаме трима смели светци мъченици Почитаме трима смели светци мъченици
За необикновената способност на котката да надушва лакомства... За необикновената способност на котката да надушва лакомства...
Цената е първото нещо, за което мислим при пътуване Цената е първото нещо, за което мислим при пътуване
Трите зодии, които разбиват сърца Трите зодии, които разбиват сърца
Ангел Куюмджийски. Живот между пропасти и върхове (предложение за четене) Ангел Куюмджийски. Живот между пропасти и върхове (предложение за четене)
От „Ла страда“ до „Часовете“ - от страдащите до независимите женски образи в киното (предложение за четене) От „Ла страда“ до „Часовете“ - от страдащите до независимите женски образи в киното (предложение за четене)
Каква е ролята на силиция за здравината на костите и как да си го набавим Каква е ролята на силиция за здравината на костите и как да си го набавим
Венци Венц‘ стартира самостоятелна кариера с „Давам“ Венци Венц‘ стартира самостоятелна кариера с „Давам“
За феновете на „Лоши момчета“ и филмовата музика: Саундтракът към „Лоши момчета завинаги“ За феновете на „Лоши момчета“ и филмовата музика: Саундтракът към „Лоши момчета завинаги“
Постни палачинки – неочаквано вкусни и лесни за приготвяне Постни палачинки – неочаквано вкусни и лесни за приготвяне
Атопичният дерматит: Как да го лекуваме с плажове и слънце Атопичният дерматит: Как да го лекуваме с плажове и слънце
12 мита за жените, които е крайно време да развенчаем 12 мита за жените, които е крайно време да развенчаем
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби