снимка: sxc.hu

„Здрач“, „Дневниците на вампира“, „Истинска кръв“ - вампирската тематика завладя света в последните години и няма никакво намерение да отстъпва и сантиметър от владенията си. Най-големите фенове на поредиците си оставаме момичетата. И докато в началото романтиката на невъзможната любов държеше женските очи приковани към екрана, май днес нещата доста са се променили.

И в трите по-горе споменати вампирски поредици сексът между главните герои е толкова горещ и страстите така бушуват, че зрителките започнахме да си мислим: „Добре де, няма ли как и в реалността да бъде толкова горещо?“ Да, знаем, че в реалността е различно, но чак толкова? Все пак може би има няколко начина да разпалите поугасналия любовен пламък в реалния живот:

Секс на свещи

Не, не говорим за романтика, а за няколко свещи в спалнята, които да „затоплят“ въздуха около леглото и да добавят секси пламък върху телата ви.

Поеми контрола

Вампирките имат тази власт – да накарат всеки мъж да ги пожелае. Това важи и за теб: Тази вечер ти командваш, а той изпълнява всяко твое желание.

Секси бельо в червено

Дааа, червеното и вампирите обикновено вървят в комплект. И не само, сексолозите твърдят, че цветът наистина разпалва мъжете.

Скъсай му... дрехите

Вампирите получават всичко, което искат, когато си поискат. В резултат в тези филми няма как в жертва да не паднат дрехите на героите. Е, ти можеш да използваш по-мекия вариант – едно-две скъсани копчета и го бутни на дивана, ефектът ще е същия.

Най-сладката част от тялото

Вампирът почти винаги се насочва към шията на жертвата си, направи го и ти. Всички знаем, че вратът е суперчувствително място и всяко докосване там е влудяващо.

Използвай зъбите си

Да смесиш удоволствието с „болка“ е изкуство, което не всеки владее. Но ако се чувстваш сигурна, че знаеш къде е границата, а партньорът ти няма нищо против, вкарай в играта зъби и нокти. Няма как това да не запали истински пожар у него.

И ето как го правят Тайлър и Керълайн в "Дневниците на вампира":

Коментирай >