Сутрешен секс за събуждане

Така омразният ни сутрешен секс, още преди събуждане, можел и да се окаже зареждащ :)

Сутрешен секс за събуждане

снимка: sxc.hu

Всички сме наясно с мераците на мъжете за сутрешен секс. Биологичният им часовник е така настроен, че без значение от ранния час, те са винаги готови за палави преживявания сутрин. За разлика от нас...Да си го признаем, сутршният секс не е най-прекрасното начало на деня, за което мечтаем ние жените. На нас по-скоро ни се иска да имаме време да се събудим с чаша горещо кафе, душ, грим и прическа, но като че ли последното за което мислим сутрин е...секс.

Този тип изживяване обаче имал донякъде ободряващ ефект, който можел да ни събуди точно толкова добре, колкото чашата кафе. Ако се оставим на такъв тип удоволствие в ранните часове на деня, сме щели да сме достатъчно заредени с енергия и добро настроение през целия ден, според sex-news.ru. Още по-изненадващо щяло да бъде ако дори ние самите изненадаме любимия и още на събуждаме му предложим малко забавления.

Легни си вечерта, облякла...нищо, сложи алармата с час по-рано и събуди половинката с еротичен масаж или орален секс. Всичко това било добра идея за началото на деня. Ние сами обаче можем да преценим доколко сме склонни на такива изживявания още преди да сме си измили зъбите.

С малко повече въбражение обаче бихме могли след сутрешното посещение в банята да се отправим към палави изживявания с него. Дали споделяйки общ душ, последван от секс на кухненската маса или всичко друго, което би могло да ни хрумне в ранните часове на деня ;) 

Коментирай »
Още по темата
Новогодишни секс желания Новогодишни секс желания
Кое е най-подходящото време за секс? Кое е най-подходящото време за секс?
Най-опасните пози в секса Най-опасните пози в секса
Шестте класики в секса Шестте класики в секса
4 причини той да откаже секс 4 причини той да откаже секс
Орален секс за настроение Орален секс за настроение
Самочувствие за по-добър...секс Самочувствие за по-добър...секс
Идеален секс? 10 минути Идеален секс? 10 минути
Кога на мъжете не им се прави секс? Кога на мъжете не им се прави секс?
Препоръчваме още
7 продукта за здраве и красота през цялата година 7 продукта за здраве и красота през цялата година
Авторката на „Малки тайни“ запечатва най-тъмните човешки желания в „Буркан със сърца“ (предложение за четене) Авторката на „Малки тайни“ запечатва най-тъмните човешки желания в „Буркан със сърца“ (предложение за четене)
Мъжът е толкова секси, когато... Мъжът е толкова секси, когато...
COVID пандемията във факти: Какво се подобри и какво се влоши в живота ни COVID пандемията във факти: Какво се подобри и какво се влоши в живота ни
Всяка история е посветена на отделен цвят: “Приказалки” от Мая Дългъчева (предложение за четене) Всяка история е посветена на отделен цвят: “Приказалки” от Мая Дългъчева (предложение за четене)
Какво подлудява мъжете Какво подлудява мъжете
Пазенето на тайна всъщност е полезно за здравето, ето в кои случаи Пазенето на тайна всъщност е полезно за здравето, ето в кои случаи
10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“ 10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“
Шест качества, които той цени повече от външния ти вид Шест качества, които той цени повече от външния ти вид
Франсоаз Долто проследява „Женската сексуалност“ от раждането до старостта (предложение за четене) Франсоаз Долто проследява „Женската сексуалност“ от раждането до старостта (предложение за четене)
Симптомите на любовта Симптомите на любовта
„Картина в пясъка“ – епична житейска сага за вярата, надеждата, терора и киното (предложение за четене) „Картина в пясъка“ – епична житейска сага за вярата, надеждата, терора и киното (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби