снимка: sxc.hu

Всички сме наясно с мераците на мъжете за сутрешен секс. Биологичният им часовник е така настроен, че без значение от ранния час, те са винаги готови за палави преживявания сутрин. За разлика от нас...Да си го признаем, сутршният секс не е най-прекрасното начало на деня, за което мечтаем ние жените. На нас по-скоро ни се иска да имаме време да се събудим с чаша горещо кафе, душ, грим и прическа, но като че ли последното за което мислим сутрин е...секс.

Този тип изживяване обаче имал донякъде ободряващ ефект, който можел да ни събуди точно толкова добре, колкото чашата кафе. Ако се оставим на такъв тип удоволствие в ранните часове на деня, сме щели да сме достатъчно заредени с енергия и добро настроение през целия ден, според sex-news.ru. Още по-изненадващо щяло да бъде ако дори ние самите изненадаме любимия и още на събуждаме му предложим малко забавления.

Легни си вечерта, облякла...нищо, сложи алармата с час по-рано и събуди половинката с еротичен масаж или орален секс. Всичко това било добра идея за началото на деня. Ние сами обаче можем да преценим доколко сме склонни на такива изживявания още преди да сме си измили зъбите.

С малко повече въбражение обаче бихме могли след сутрешното посещение в банята да се отправим към палави изживявания с него. Дали споделяйки общ душ, последван от секс на кухненската маса или всичко друго, което би могло да ни хрумне в ранните часове на деня ;) 

Коментирай >