снимка: sxc.hu

Всеизвестно е, че колкото видове жени има по света, точно толкова са перфектните мъже за всяка от тях. Ето няколко начина, по които да разбереш, че си открила идеалния мъж за теб...

Тръпката – това е основното нещо, което свързва двама души. Няма как той да е перфектен, ако липсва тръпка между вас. Привличането, пеперудите в стомаха и всички други симптоми, че са влюбени са основополагащи, за да потръгне връзката ви и той да има шансове да заеме правилното място в сърцето ти.

Разсмива те – много е важно да се чувстваш добре с него, да можете да се смеете, да се забавлявате и да се чувствате комфортно когато сте заедно. Нищо не може да помогне повече от смеха.

Обича те – няма да бъде перфектен ако не те обича или ако ти не изпитваш същото към него. Любовта е сред основните принципи двама души да бъдат родени един за друг. Когато тя липсва, той няма как да е перфектен.

Уважава те – може всичко останало да е идеално, но когато липсва уважение в една връзка, тя не е връзка. Господин „перфектен“ не би те унижавал, не би те удрял и не би се държал грубо с теб. 

Виждаш се с него след 10 години – ако затвориш очите си и погледнеш напред в бъдещето, ще разбереш. Той там ли е в тази картина или липсва. Ако е там, значи е господин „перфектен“, ако го няма – не спирай да търсиш.

Коментирай >