снимки: Форум Филм България

Колкото различни мъже има по света, толкова са и видовете перфектни жени за тях. Но ако трябва да сме откровени, има жени, на които никой не може да устои и това важи за почти всички хетеросексуални, потентни мъже. Ето каква е тази жена:

Изглежда перфектно

Идеалната жена със сигурност има перфектни пропорции. Тя задължително разполага със стегнато тяло, дълги крака, страхотен бюст, изкусителни устни и е много красива. Това не е достатъчно. Тя трябва да е жена със стил, да се поддържа и да изглежда винаги перфектно. 

Уверена е в себе си

Дори и описаната по-горе дама да съществува, тя няма да е перфектната жена, ако не е достатъчно уверена в себе си. Тя трябва да знае точно колко е идеална, но да не прекалява със самочувствието. В никакъв случай не трябва да се подценява и да показва каквато и да било слабост.

Успешна е

Перфектната жена не е зависима от никого. Тя има успешна кариера, сама се издържа, може да си позволи да се поддържа красива постоянно. Нека да си представим невероятно красива, стилна и уверена дама, която обаче в един момент се обвързва с властен мъж и му сервира ракията, като предварително му е нарязала салатата...Не се връзва, нали?

Няма комплекси

За да постигне съвършенство, жената не трябва да има комплекси. Недопустимо е за перфектната жена да се притеснява, че е дебела или не знае как да общува, или не е добра в свалките, или че ще се изложи пред някого.

Предизвикателство е

И съвсем не на последно място, за да е перфектна в очите на мъже, жената трябва да е предизвикателство за него. Тя никога не звъни първа, не му пише, не го ревнува, тя не се нуждае от него, а той от нея. Нека да си припомним една гениална мисъл по темата - " Жената никога не забравя мъжа, когото е можела да има, а мъжът - жената, която не е могъл да има"...

И една утеха за всички нас, които сме далече от образа на перфектната жена - дори и да не можем да бъдем съвършени, достатъчно е поне да се опитваме. Колко наистина перфектни мъже познаваш? ;)

Коментирай >