Жената, на която той не може да устои

Как изглежда перфектната жена, на която никой не може да устои?

Жената, на която той не може да устои

снимки: Форум Филм България

Колкото различни мъже има по света, толкова са и видовете перфектни жени за тях. Но ако трябва да сме откровени, има жени, на които никой не може да устои и това важи за почти всички хетеросексуални, потентни мъже. Ето каква е тази жена:

Изглежда перфектно

Идеалната жена със сигурност има перфектни пропорции. Тя задължително разполага със стегнато тяло, дълги крака, страхотен бюст, изкусителни устни и е много красива. Това не е достатъчно. Тя трябва да е жена със стил, да се поддържа и да изглежда винаги перфектно. 

Уверена е в себе си

Дори и описаната по-горе дама да съществува, тя няма да е перфектната жена, ако не е достатъчно уверена в себе си. Тя трябва да знае точно колко е идеална, но да не прекалява със самочувствието. В никакъв случай не трябва да се подценява и да показва каквато и да било слабост.

Успешна е

Перфектната жена не е зависима от никого. Тя има успешна кариера, сама се издържа, може да си позволи да се поддържа красива постоянно. Нека да си представим невероятно красива, стилна и уверена дама, която обаче в един момент се обвързва с властен мъж и му сервира ракията, като предварително му е нарязала салатата...Не се връзва, нали?

Няма комплекси

За да постигне съвършенство, жената не трябва да има комплекси. Недопустимо е за перфектната жена да се притеснява, че е дебела или не знае как да общува, или не е добра в свалките, или че ще се изложи пред някого.

Предизвикателство е

И съвсем не на последно място, за да е перфектна в очите на мъже, жената трябва да е предизвикателство за него. Тя никога не звъни първа, не му пише, не го ревнува, тя не се нуждае от него, а той от нея. Нека да си припомним една гениална мисъл по темата - " Жената никога не забравя мъжа, когото е можела да има, а мъжът - жената, която не е могъл да има"...

И една утеха за всички нас, които сме далече от образа на перфектната жена - дори и да не можем да бъдем съвършени, достатъчно е поне да се опитваме. Колко наистина перфектни мъже познаваш? ;)

Коментирай »
Още по темата
ТЕСТ: Какъв тип жена си? ТЕСТ: Какъв тип жена си?
Синдромът на „грозното пате“ Синдромът на „грозното пате“
С какво тя е по-добра от теб? С какво тя е по-добра от теб?
Открий господин „перфектен“ Открий господин „перфектен“
Три причини да си по-красива през есента Три причини да си по-красива през есента
Появи се версия на "перфектната звезда" Появи се версия на "перфектната звезда"
Нещата, които той не трябва да разбира за теб Нещата, които той не трябва да разбира за теб
Кой е перфектният мъж? Кой е перфектният мъж?
Изглеждай перфектно всеки ден Изглеждай перфектно всеки ден
Препоръчваме още
Пет причини, поради които не си в сериозна връзка Пет причини, поради които не си в сериозна връзка
Как да разбереш, че не е готов да се обвърже Как да разбереш, че не е готов да се обвърже
Проучване: Храната по време на бременност влияе върху затлъстяването в ранна детска възраст Проучване: Храната по време на бременност влияе върху затлъстяването в ранна детска възраст
„Крясъкът на орела“ ни отвежда на пътешествие в далечния север на Швеция и в дебрите на човешката душа (предложение за четене) „Крясъкът на орела“ ни отвежда на пътешествие в далечния север на Швеция и в дебрите на човешката душа (предложение за четене)
Само за периода 1993-2010 г.: Земята се е наклонила с близо 80 см Само за периода 1993-2010 г.: Земята се е наклонила с близо 80 см
Атопичният дерматит: Как да го лекуваме с плажове и слънце Атопичният дерматит: Как да го лекуваме с плажове и слънце
„Скандална“ интимна лирика: „Стихотворения“ от Константинос Кавафис (предложение за четене) „Скандална“ интимна лирика: „Стихотворения“ от Константинос Кавафис (предложение за четене)
Четири здравословни ползи от сиренето Четири здравословни ползи от сиренето
Един-единствен ден от живота на 35-годишен адвокат: „В дните живеем“ от Хрѝстос Китреотис (предложение за четене) Един-единствен ден от живота на 35-годишен адвокат: „В дните живеем“ от Хрѝстос Китреотис (предложение за четене)
Предложение за четене: „Племето на майките“ и „Азбука за деца и възрастни“ Предложение за четене: „Племето на майките“ и „Азбука за деца и възрастни“
Хернията – вечният враг на силовите спортове: Как да я разпознаем, кой е застрашен и има ли лечение Хернията – вечният враг на силовите спортове: Как да я разпознаем, кой е застрашен и има ли лечение
Вдъхновен от вълнуващите легенди на Северозапада: „Змей побратим“ от Симона Панова (предложение за четене) Вдъхновен от вълнуващите легенди на Северозапада: „Змей побратим“ от Симона Панова (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби