Кой е перфектният мъж?

Всяка жена търси своя перфектен мъж, но обикновено открива някой просто...задоволителен. А какъв ли перфектният мъж?

Кой е перфектният мъж?

снимки: Форум Филм България 

Всички знаем как мъжете си представят перфектната жена – да е секси, да е мила, да е недостъпна, но не твърде много, да е домакиня, но и бизнесдама – да е всичко възможно в едно. Какъв си представяме ние обаче, че трябва да бъде перфектният мъж?

Красив 

Като начало, той трябва да изглежда добре. Перфектният мъж със сигурност не е с мустачките на Бай Ганьо, плешив, с бирено шкембе, нисък, дебел или твърде кльощав. Перфектният мъж по възможност трябва да изглежда така: 

С обноски 

Перфектният мъж знае как да се държи – той е изискан, но и забавен, той е кавалер, но и купонджия. Той те разбира, подкрепя, глези и обича и ти дава всичко, от което се нуждаеш, даже без да си му го поискала. А също така той винаги пуска седалката на тоалетната.

Многофункционален 

...точно както мъжете си представят перфектната жена. Той е успял в кариерата си и е самостоятелен, осигурил е живота си, но е запазил детското в себе си. Също така е страхотен готвач и е перфектен в леглото. Обича да чисти, да готви, да мие, да пере... прави го точно след като се е прибрал от работа и преди да прави секс с теб.

Домошар

Той си седи вкъщи, където да се грижи само и единствено за теб. Да ти предложи брак, да иска да си имате много дечица и домашни любимци... и никога да не си тръгва. 

Разбира се, това е по-общата представа за перфектният мъж, а истината е, че той не съществува... освен в приказките. Колкото жени има на този свят, точно толкова са и видовете перфектни мъже. Важното е да не спираш да търсиш, поне докато не получиш наполовина перфектен мъж от това, за което си мечтаеш :)  

Коментирай »
Още по темата
Защо толкова харесваме лошите момчета? Защо толкова харесваме лошите момчета?
Страдаме по изгубените джентълмени Страдаме по изгубените джентълмени
Жената, на която той не може да устои Жената, на която той не може да устои
Шест признака, че излизаш с неподходящия мъж Шест признака, че излизаш с неподходящия мъж
Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни
За какво си говорят мъжете За какво си говорят мъжете
Как да станеш перфектната жена Как да станеш перфектната жена
Препоръчваме още
5 знака, че тази връзка няма бъдеще 5 знака, че тази връзка няма бъдеще
Приказките на Шехеразада, преразказани от Светослав Минков (предложение за четене) Приказките на Шехеразада, преразказани от Светослав Минков (предложение за четене)
Странни неща се случват в Нощта на Хелоуин Странни неща се случват в Нощта на Хелоуин
Романеско – извънземният зеленчук Романеско – извънземният зеленчук
Пристрастени ли сте към секса: Кога сексуалното поведение е компулсивно Пристрастени ли сте към секса: Кога сексуалното поведение е компулсивно
Легендарната сага „Ерагон“ продължава с „Първородният“ от Кристофър Паолини (предложение за четене) Легендарната сага „Ерагон“ продължава с „Първородният“ от Кристофър Паолини (предложение за четене)
Наръчникът „Как да бъдеш щастлив“ разкрива, че щастието е напълно възможно (предложение за четене) Наръчникът „Как да бъдеш щастлив“ разкрива, че щастието е напълно възможно (предложение за четене)
Предложение за четене: „Обичай смело“ - биография на големия Енчо Керязов Предложение за четене: „Обичай смело“ - биография на големия Енчо Керязов
„Пилат“ на Магда Сабо за пръв път на български език (предложение за четене) „Пилат“ на Магда Сабо за пръв път на български език (предложение за четене)
Кокошките се изчервяват в зависимост от емоциите си Кокошките се изчервяват в зависимост от емоциите си
Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ (предложение за четене) Д-р Енджи Касабие казва „Не“ на диетите!“ (предложение за четене)
Как да се справим с натоварения си график - 5 безценни съвета Как да се справим с натоварения си график - 5 безценни съвета
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби