снимки: Форум Филм България 

Всички знаем как мъжете си представят перфектната жена – да е секси, да е мила, да е недостъпна, но не твърде много, да е домакиня, но и бизнесдама – да е всичко възможно в едно. Какъв си представяме ние обаче, че трябва да бъде перфектният мъж?

Красив 

Като начало, той трябва да изглежда добре. Перфектният мъж със сигурност не е с мустачките на Бай Ганьо, плешив, с бирено шкембе, нисък, дебел или твърде кльощав. Перфектният мъж по възможност трябва да изглежда така: 

С обноски 

Перфектният мъж знае как да се държи – той е изискан, но и забавен, той е кавалер, но и купонджия. Той те разбира, подкрепя, глези и обича и ти дава всичко, от което се нуждаеш, даже без да си му го поискала. А също така той винаги пуска седалката на тоалетната.

Многофункционален 

...точно както мъжете си представят перфектната жена. Той е успял в кариерата си и е самостоятелен, осигурил е живота си, но е запазил детското в себе си. Също така е страхотен готвач и е перфектен в леглото. Обича да чисти, да готви, да мие, да пере... прави го точно след като се е прибрал от работа и преди да прави секс с теб.

Домошар

Той си седи вкъщи, където да се грижи само и единствено за теб. Да ти предложи брак, да иска да си имате много дечица и домашни любимци... и никога да не си тръгва. 

Разбира се, това е по-общата представа за перфектният мъж, а истината е, че той не съществува... освен в приказките. Колкото жени има на този свят, точно толкова са и видовете перфектни мъже. Важното е да не спираш да търсиш, поне докато не получиш наполовина перфектен мъж от това, за което си мечтаеш :)  

Коментирай >