За какво си говорят мъжете

Ето някои от основните теми, с които можеш да го впечатлиш

За какво си говорят мъжете

снимка: sxc.hu

Случвало ли ти се е да попаднеш в мъжка компания и там да има един или няколко човека, които искаш да впечатлиш или поне да се включиш в разговора, за да не скучаеш. Ако наистина искаш да не изпадаш в ситуацията, в която си мълчаливия слушател, трябва да се подготвиш с най-подходящите теми.

Коли

Много малко са жените, които наистина се интересуваме от автомобили и можем да проведен смислен разговор с мъж по темата. Обикновено когато мъжете заговорят за коли, ние чуваме просто отделни думи, които не означават нищо за нас: ауспух, окачване, 4Х4, коне, климатроници.......Ако си безнадежден случай, а искаш да се включиш в разговора, просто прояви интерес. Признай си, че нищо не разбираш и попитай например каква е разликата между тасове и джанти.

Жени

Една от най-досадните мъжки черти е да обсъждат жени пред други жени. Опитай да го шашнеш, като се включиш с коментар за мацката на светофара, по която той така точи лиги, че ще му трябва кърпа. Изкоментирай бюста й или като цяло външния й вид. Внимавай да не прекалиш с хвалбите, за да не помисли той, че тя е ... твой тип ;) Недей обаче и да я коментираш негативно (злобееш), защото това няма да му се понрави.

Техника

Също любима тема на много мъже. За теб това няма да е проблем ако и ти се интересуваш от новите технологии и разбираш от компютри, лаптопи, таблети, мултимедийни плеъри, айфони, айподи, рам, процесор, хард, софтуер...В противен случай можеш отново да поискаш да те образова, но внимавай да не зададеш някой мега тъп въпрос, като попиташ каква е разликата между айфон и айпод например. Ако не знаеш, просто разгледай някой сайт на магазин за техника и ще си подготвена за предстоящия разговор.

Пиянски истории

Приятна тема за повечето от нас и обикновено ще те накара да се смееш от сърце. Обикновено мъжете са пълни с весели пиянски истории и ги разказват по начин, който може да разсмее дори и истински темерут. Още по-забавно е ако и ти обичаш да си пийваш и имаш какво впечатляващо да разкажеш. Внимавай само да не прекаляваш със собствените си истории, за да не те помисли за пияница.

Футбол/спорт

Футбол или какъвто и да е спорт, както и политика са любимите теми на мъжа когато е на маса. Много е досадно ако не разбираш от спорт, не те влече, не те интересува и не искаш да разбираш. Нямаш много ходове в тази ситуация, защото дори не можеш да ползваш и трика с любопитството. Колкото и да искаш да се включиш в разговора, надали би си причинила слушане на едно безкрайно изброяване на футболисти, критични елементи към вратаря и съдията, който е хомосексуален...Предвид, че и ние не се интересуваме от спорта, не знаем дали наистина мъжете говорят за тези неща, когато става въпрос за футбол, но така си представяме подобни разговори ;)

Коментирай »
Още по темата
Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка  Седемте най-големи страхове на мъжа в една връзка 
Какво първо гледат мъжете Какво първо гледат мъжете
Какво казват мъжките sms-и Какво казват мъжките sms-и
Кой е перфектният мъж? Кой е перфектният мъж?
Препоръчваме още
Вана с кафе и кафето като лекарство Вана с кафе и кафето като лекарство
Най-важните стъпки за правилната грижа за детските зъби Най-важните стъпки за правилната грижа за детските зъби
Вековните живописни градове на Турция: Какво знаем за Сафранболу и Дадай? Вековните живописни градове на Турция: Какво знаем за Сафранболу и Дадай?
Склонни ли сме да помагаме на другите? Проучване дава отговор Склонни ли сме да помагаме на другите? Проучване дава отговор
Защо винаги избираме един и същи тип мъже Защо винаги избираме един и същи тип мъже
Жена бавно губи разсъдъка си в смразяващия трилър на Сара Пинбъра „Инсомния“ (предложение за четене) Жена бавно губи разсъдъка си в смразяващия трилър на Сара Пинбъра „Инсомния“ (предложение за четене)
Свят без интернет и електронни комуникации в антиутопията „Мъжът с жълтото палто“ (предложение за четене) Свят без интернет и електронни комуникации в антиутопията „Мъжът с жълтото палто“ (предложение за четене)
Само за периода 1993-2010 г.: Земята се е наклонила с близо 80 см Само за периода 1993-2010 г.: Земята се е наклонила с близо 80 см
Предложение за четене: „Кратко въведение в любовта“ от проф. Роналд де Суза Предложение за четене: „Кратко въведение в любовта“ от проф. Роналд де Суза
Виртуална любов: капаните, за които да внимаваш при онлайн свалките   Виртуална любов: капаните, за които да внимаваш при онлайн свалките  
ТЕСТ: Кажи ми зодиакалния си знак и ще ти кажа коя страна да посетиш ТЕСТ: Кажи ми зодиакалния си знак и ще ти кажа коя страна да посетиш
Предложение за четене: „Невероятните приключения на барон Мюнхаузен“ от Рудолф Ерих Распе Предложение за четене: „Невероятните приключения на барон Мюнхаузен“ от Рудолф Ерих Распе
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби