снимка: Форум Филм България 

Има хора, с които сякаш си пасваме на мига и всичко се нарежда. Има и такива, с които никога нищо не е наред. В живота си срещаме по много и от двата типа.

Понякога обаче се налага да осъзнаем, че човекът до нас не е човекът за нас и да продължим напред без него. Ето как да разбереш дали излизаш с неподходящ мъж:

Смяташ, че не си достатъчно добра за него и постоянно трябва да му се доказваш. Знаем, че винаги в една връзка единият обича повече, така е устроен животът. С неподходящия мъж обаче постоянно ще се чувстваш сякаш трябва да се променяш заради него и сякаш никога не си достатъчно добра, красива, умна..

Не се чувстваш оценявана, обичана, уважавана, харесвана...Да, правилният мъж ще те кара да изпитваш всичките тези приятни емоции. С него ще си специална, невероятна и желана. Ако не се чувстваш така, значи не е за теб.

via GIPHY

Никой от обкръжението ти не го одобрява. Не казваме, че трябва други хора да взимат твоите решения. Ако обаче никой не одобрява мъжа до теб и всички са категорични, че нещо не е наред, може би трябва да се замислиш дали не са прави.

Не се държиш естествено, чувстваш се сякаш постоянно трябва да носиш маска докато си с него. Всички се държим една идея по-изтънчено когато сме с ново гадже. С времето обаче се научаваме да бъдем естествени. Ако не ти се получава, може би това не е твоят мъж.

via GIPHY

Вярваш, че можеш да го промениш и тогава всичко ще е наред. Но няма да е! Избрала си да си с този човек, защото е такъв. Можеш да се опиташ да го научиш на някои полезни навици, но не си въобразявай, че ще успееш да промениш изцяло човека, който е. Най-вероятно няма да успееш, а ако се случи – може би вече няма да го харесваш.

Чувстваш се емоционално изтощена от връзката си. Влагаш твърде много, а не получаваш достатъчно. Негативните емоции взимат превес над положителните, а скандалите са много повече от смеха. Може би просто не сте един за друг.

Не си щастлива с него. Няма нужда от повече обяснения. Мъжът за теб трябва да те прави щастлива. В противен случай, не е за теб.

И още за подходящия мъж:

ТЕСТ: Кой е най-подходящият мъж за теб?

Открий господин „перфектен“

Когато списъкът с критерии за идеалния мъж се окаже най-голямата пречка

Коментирай >