Шест признака, че излизаш с неподходящия мъж

Има няколко доказателства, че мъжът до теб не е мъжът за теб. Ето ги и тях:

Шест признака, че излизаш с неподходящия мъж

снимка: Форум Филм България 

Има хора, с които сякаш си пасваме на мига и всичко се нарежда. Има и такива, с които никога нищо не е наред. В живота си срещаме по много и от двата типа.

Понякога обаче се налага да осъзнаем, че човекът до нас не е човекът за нас и да продължим напред без него. Ето как да разбереш дали излизаш с неподходящ мъж:

Смяташ, че не си достатъчно добра за него и постоянно трябва да му се доказваш. Знаем, че винаги в една връзка единият обича повече, така е устроен животът. С неподходящия мъж обаче постоянно ще се чувстваш сякаш трябва да се променяш заради него и сякаш никога не си достатъчно добра, красива, умна..

Не се чувстваш оценявана, обичана, уважавана, харесвана...Да, правилният мъж ще те кара да изпитваш всичките тези приятни емоции. С него ще си специална, невероятна и желана. Ако не се чувстваш така, значи не е за теб.

via GIPHY

Никой от обкръжението ти не го одобрява. Не казваме, че трябва други хора да взимат твоите решения. Ако обаче никой не одобрява мъжа до теб и всички са категорични, че нещо не е наред, може би трябва да се замислиш дали не са прави.

Не се държиш естествено, чувстваш се сякаш постоянно трябва да носиш маска докато си с него. Всички се държим една идея по-изтънчено когато сме с ново гадже. С времето обаче се научаваме да бъдем естествени. Ако не ти се получава, може би това не е твоят мъж.

via GIPHY

Вярваш, че можеш да го промениш и тогава всичко ще е наред. Но няма да е! Избрала си да си с този човек, защото е такъв. Можеш да се опиташ да го научиш на някои полезни навици, но не си въобразявай, че ще успееш да промениш изцяло човека, който е. Най-вероятно няма да успееш, а ако се случи – може би вече няма да го харесваш.

Чувстваш се емоционално изтощена от връзката си. Влагаш твърде много, а не получаваш достатъчно. Негативните емоции взимат превес над положителните, а скандалите са много повече от смеха. Може би просто не сте един за друг.

Не си щастлива с него. Няма нужда от повече обяснения. Мъжът за теб трябва да те прави щастлива. В противен случай, не е за теб.

И още за подходящия мъж:

ТЕСТ: Кой е най-подходящият мъж за теб?

Открий господин „перфектен“

Когато списъкът с критерии за идеалния мъж се окаже най-голямата пречка

Коментирай »
Още по темата
ТЕСТ: Родени ли сте един за друг? ТЕСТ: Родени ли сте един за друг?
ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти? ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти?
Защо мъжете и жените обичат различно? Защо мъжете и жените обичат различно?
Кой е перфектният мъж? Кой е перфектният мъж?
Препоръчваме още
Да забавим темпото и да се съсредоточим върху простичките неща в живота Да забавим темпото и да се съсредоточим върху простичките неща в живота
Бадемите намаляват усещането за глад Бадемите намаляват усещането за глад
Пушачите боледуват повече и по-често: Здравните рискове, за които да „не си затваряме очите“   Пушачите боледуват повече и по-често: Здравните рискове, за които да „не си затваряме очите“  
Това е най-добрият начин да се гали котка Това е най-добрият начин да се гали котка
От любовница през кралица консорт до пълноправна кралица: Камила завърши 50-годишната си трансформация От любовница през кралица консорт до пълноправна кралица: Камила завърши 50-годишната си трансформация
ТЕСТ: От какво се нуждаеш в живота си? ТЕСТ: От какво се нуждаеш в живота си?
Пет женски недостатъка, които мъжете обожават Пет женски недостатъка, които мъжете обожават
4 от най-големите флирт грешки, които допускаме (ВИДЕО) 4 от най-големите флирт грешки, които допускаме (ВИДЕО)
Никой не идва случайно в живота ти. 10 типа хора, които съдбата ще ти изпрати Никой не идва случайно в живота ти. 10 типа хора, които съдбата ще ти изпрати
Уасаби подобрява паметта на възрастни хора Уасаби подобрява паметта на възрастни хора
Може ли изкуственият интелект да предвижда усложненията от различни заболявания? Може ли изкуственият интелект да предвижда усложненията от различни заболявания?
Новото поколение лекарства срещу затлъстяване: Какви са те, какво лекуват и кой ги произвежда Новото поколение лекарства срещу затлъстяване: Какви са те, какво лекуват и кой ги произвежда
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби