снимка: pixabay.com 

Нека тестът покаже кой е мъжът, който може да ти завърти главата със замах.

Опиши мечтаната си първа среща:
Нещо романтично като от филмите: вечеря на свещи, разходка на лунна светлина, приятен ресторант или някаква друга романтична изненада. Нещо различно и авантюристично. Скок с бънджи или поне лунапарк с гондола звучи вълнуващо. Някоя комедия в киното, дискотека с шотове до сутринта и много смях. Мечтая си за тиха вечеря, на изискано място, с мъж, който да ме изслушва и да ме кара да се чувствам специална през цялото време.
На какви мъже попадаш най-често?
На женкари – такива, за които моногамността не съществува. На по-възрастни мъже, които знаят как да се държат. На тихи и скромни мъже, които не се разкриват особено. На незрели мъже, които отказват да пораснат.
Какви мъже не понасяш?
Ненавиждам мъже, които не знаят как да се държат с жените и нямат обноски. Не харесвам мъже, които се приемат твърде на сериозно. Отблъскващо е. Отегчават ме скучни мъже, които искат само да си стоят на дивана вкъщи и да не правят нищо по цял ден. Шумните мъже, които държат да привличат вниманието върху себе си, говорят много, а не казват нищо. Ами не е мъжко...
А коя е най-привлекателната мъжка черта?
Мъжествеността, в истинския й смисъл. Това са мъже, които ме карат да се чувствам като истинска жена. Чувството за хумор. Няма нищо по-секси от мъж, който знае как да се забавлява. Увереността. Само мъж, който е уверен в себе си, може да е наистина секси и да ми подкоси краката. Грижата. Обожавам мъже, които знаят как да се грижат за мен във всеки един смисъл и да ме карат да се чувствам сигурна и защитена.
Защо се раздели с последния си приятел?
Той ми изневери. Тръпката отмина. Държеше се лошо с мен. Не беше готов да се обвърже.
Какви филми обичаш да гледаш?
Романтични комедии. Екшъни. Комедии. Мистерии, ужаси, фантастика.
От какво имаш нужда точно в този момент?
От малко спокойствие и тишина. От забавление и смях. От приключение или авантюра. От масаж, нещо вкусно и топла вана.

2
коментара >