ТЕСТ: Как ще оцелееш в постапокалиптичен свят?

Провери какви са уменията ти за оцеляване в тази сурова и безмилостна реалност

Photo credit: Venera.bg 

Заповядай в света, опустошен от постапокалиптична катастрофа, в който оцеляването е приоритет номер едно. В този тест ще разбереш как би се справила в постапокалиптичен свят.

Провери какви са уменията ти за оцеляване в тази сурова и безмилостна реалност - от находчивост до адаптивност. Да започваме. 

Как се справяш с предизвикателните ситуации в живота си?
Изправям се пред тях с решителност.Изготвям стратегия и планирам подхода си.Адаптирам се и намирам творчески решения.Търся помощ от другите.Склонна съм да избягвам конфронтацията.
Кое е предпочитаното ти оръжие за самозащита?
Надеждно и сигурно огнестрелно оръжие.Универсално и приспособимо оръжие за близък бой.Скрит и безшумен лък и стрела.Мощен и прецизен арбалет.Предпочитам ненасилствени варианти за защита.
Как намираш храна и вода в дивата природа?
Лов за дивеч и риболов за оцеляване.Търсене на храна и на ядливи растения.Поставям капани и използвам уменията си за оцеляване, за да намирам ресурси.Разчитам на моята група да ми помогне да намеря провизии.Ще се боря, за да намеря прехрана.
Каква е позицията ти по отношение на съюзяването с други оцелели?
Предпочитам да работя сам, за да се съхраня.Предпазлива съм, но съм отворена за създаване на съюзи.Активно търся съюзници за взаимна защита.Доверявам се само на близките си приятели и семейството си.Колебая се дали да се доверя на когото и да било в този свят.
Как се справяш със срещи с враждебни групи или бандити?
Отвръщам на удара с ярост, за да се защитя.Избягвам конфликта и намирам алтернативен път.Преговарям и използвам дипломация, за да намаля напрежението.Разчитам на моята група, за да се възползвам от силата на числеността.Сковавам се и не мога да действам.
Как си осигуряваш подслон за защита?
Построявам си здрава и укрепена структура.Намирам изоставена сграда за временен подслон.Търся скрити и отдалечени места.Намирам селище с предварително изградени убежища.Не съм сигурна как бих намерила убежище.
Какви умения притежаваш, които биха ти били полезни в постапокалиптичен свят?
Отлични умения за оцеляване и самостоятелност.Развито умение за решаване на проблеми и стратегическо мислене.Ловкост и хитрост за избягване на опасности.Лидерство и способност за мотивиране на другите.Не смятам, че притежавам някакви особено полезни умения.
Как се справяш със загуби и трудни ситуации?
Скърбя, но продължавам напред с издръжливост.Преработвам емоциите си насаме, но продължавам напред.Намирам сила в трудностите и се адаптирам.Обръщам се към моята група за емоционална подкрепа.Трудно се справям със загубите и трудностите.
Как гледаш на надеждата в един мрачен свят?
Надеждата е от съществено значение, за да продължим да живеем и да оцелеем.Надеждата може да бъде движеща сила, но трябва да бъде балансирана с реализъм.Надеждата е мощен мотиватор за устойчивост.Разчитам на надеждата, за да поддържам духа си.Трудно е да се задържи надеждата в такъв свят.
Как определяш приоритетите си в случай на оцеляване?
Фокусирам се първо върху непосредствените и критични нужди.Балансирам непосредствените нужди с дългосрочните цели.Осигурявам безопасност и защита преди всичко останало.Разчитам на моята група, за да ми помогне да приоритизирам нуждите.Трудно ми е да определям приоритети в трудни ситуации.
Какви са твоите виждания за бъдещето в един постапокалиптичен свят?
Вярвам, че трябва да се боря, за да създам по-добър свят.Аз съм предпазлив оптимист по отношение на бъдещето.Виждам възможности за възстановяване и процъфтяване.Не съм сигурна какво ме очаква в бъдеще, но не губя надежда.Нямам особена надежда за по-добро бъдеще.
  

Коментирай »
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
ТЕСТ: Как ще се справиш с нашествие на плюшени зомби мечета?
ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота?
ТЕСТ: Какъв тип жена си?
ТЕСТ: Готова ли си за сериозна връзка?
ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия?
ТЕСТ: Кой е най-подходящият мъж за теб?
ТЕСТ: Коя е перфектната дестинация за почивката ти?
ТЕСТ: Купонджийка ли си или истински домошар?
ТЕСТ: Ако беше мъж, кой герой от "Приятели" щеше да си?
ТЕСТ: Умееш ли да се забавляваш?
ТЕСТ: Звезда ли си?
ТЕСТ: Каква си в очите на другите?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби