ТЕСТ: Разбери колко си женствена

Мъжко момиче ли си или в теб се крие истинска дама? Провери...

снимкa: pexels.com 

Какви хора има в компанията ти?
Основно момчета и няколко момичета. Мъжете са по-добри приятели от жените - не плетат интриги, така че ги предпочитам. По равно сме момичета и момчета. Получава ни се много весело, но по-близки са ми момичетата, естествено. Ние сме женска компания, като в "Сексът и градът". Има много неща, които можеш да споделиш само с момичетата.
Вярваш ли в приятелството между мъжа и жената?
Възможно е, но само с един мъж съм била наистина близка приятелка. И то, за да има приятелство трябва да е преминал периодът със свалката и флирта, за да няма сексуално напрежение.Вярвам, разбира се. Всичките ми приятели са мъже и са страхотни. Забавляваме се заедно, говорим си глупости и гледаме футбол. Не мисля, че това е възможно. Мъжът и жената не са създадени, за да са приятели. Само едно момиче може да те разбере наистина.
Как прекарваш свободното си време?
С момичетата ходим на пазар, на козметични процедури, на кино, на лов за мъже по клубовете...въобще, забавляваме се по женски. С момчетата се събираме на кръчма и обсъждаме жените наоколо. Понякога гледаме футбол или някой добър екшън. С компанията излизаме по барове. Пийваме, танцуваме, гледаме филми понякога, пътуваме заедно на почивка...
Кой е любимият ти филм?
Умирай трудно - всички части.Шесто чувство. Тетрадката.
Как приемаш раздялата?
Събирам приятелките си и страдаме заедно известно време. Придружено с всичко необходимо - сладолед, някой ревлив филм, палим неговите вещи и си говорим колко са гадни мъжете. Излизам с приятелите навън и се забавлявам с тях, за да забравя. Заедно обиждаме бившия и всичко се подрежда гладко. Ако ще страдам го правя сама, но само в началото. Какво пък, животът продължава, има "много риба в морето", а до следващия "риболов" се отдавам на приятелите си. Момчетата винаги знаят как да ми повдигнат настроението.
Колегите те ядосват в работата. Ти?
Забравям за тях и изпивам няколко бири, за да ми олекне. Каквото и да направя, те няма да се променят, така че мога просто да не мисля за тях. Разказвам всичко на момичетата. Заедно обсъждаме колко са зли някои хора и се успокоявам. Обсъждаме го с момчетата. Те винаги се заканват да причакат дразнителя и да му обяснят "откъде изгрява слънцето". Винаги когато споделя проблема с момчетата, осъзнавам, че не е чак толкова драматично.
Как си с алкохола?
Пия основно вино. По една или две чаши, защото след това се замайвам. Пия когато сме в клуба. Твърд алкохол или коктейли, без значение. Достатъчно, за да се забавлявам, но не прекалявам. Обожавам бирата и не ми пука за биреното коремче. Тя върви с всичко - с приятели, с пържени картофки и цаца, с филм или мач...

Коментирай »
Още по темата
ТЕСТ: Звезда ли си?
ТЕСТ: Колко са големи амбициите ти?
ТЕСТ: Купонджийка ли си или истински домошар?
ТЕСТ: Колко лесно ти завъртат главата?
ТЕСТ: Каква си в очите на другите?
ТЕСТ: Кое е най-силното ти женско оръжие?
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
ТЕСТ: Поствяш ли кариерата на първо място?
ТЕСТ: Кой герой от "The Last of Us" си?
ТЕСТ: Кое е новогодишното обещание, което този път да спазиш?
ТЕСТ: Коя е най-токсичната ти черта?
Тест на личността: Каква порода котка си?
ТЕСТ: Каква е твоята суперсила според зодиакалния ти знак?
ТЕСТ: Кой герой от "Game of Thrones" си?
ТЕСТ: Добър приятел ли си?
ТЕСТ: Родена ли си да бъдеш принцеса?
ТЕСТ: Кой е най-големият ти страх?
ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти?
ТЕСТ: Готова ли си да бъдеш майка?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби