ТЕСТ: Балканец или джентълмен е избраникът на сърцето ти?

Да проверим с какъв си се събрала ;)

ТЕСТ: Балканец или джентълмен е избраникът на сърцето ти?

снимка: pexels.com

Когато сте сред много хора той:
Никога не ме оставя да се изкажа, прекъсва ме грубо и се държи сякаш не съществувам. Демонстрира необходимото уважение, но не прекалява с любезностите. Изслушва ме внимателно, смее се на шегите ми и се застъпва ако някой друг прояви неуважение.
Време е за вечеря
Дейностите по приготвянето на вечерята са разпределени отдавна. Той реже салатата, а ти готвиш манджата. Той приготвя чашите и налива питиетата, а ти ги сервираш. Приготвяш вкусна салата и сочна мръвка, наливаш от любимото му питие и подреждаш масата, докато той си довършва играта на компютъра. Той има страхотен вкус и неоспорим талант в кухнята, затова го оставяш да приготви вечерята, докато ти избираш десерта. Той налива от любимото ти питие и заедно подреждате масата.
Когато си пийне той
Той не се напива много, поне не пред мен. Но винаги когато пием, той става още по-галантен и грижовен и не оставя чашата ми празна. Става изключително мил и любвеобилен, по-палав е от обикновено и заглежда чуждите мацки, но когато му се скараш всичко е наред. Не обичам когато той пие, защото винаги се случва нещо неприятно. Открито сваля други жени, а накрая на вечерта винаги намира повод за разправия с някого. Често става и агресивен.
Как изглеждат романтичните ви срещи?
Романтични какво? Отдавна с моя любим не излизаме по срещи, това е за младите или тези, които са отскоро заедно. Той често ме изненадва с вечеря на свещи вкъщи или ме води на красиви места сред природата. Изобщо прави всичко, с което да засвидетелства любовта си. Срещите ни не винаги са романтични, но са разнообразни. Ходим заедно на кино, на пазар, на плаж или на бар и винаги е много весело.
Държи ли на думата си? Точен ли е?
Да, винаги когато обещае нещо го прави. Никога не съм го чакала за среща, не съм го хващала да ме лъже. Той рядко обещава, но когато го направи винаги държи на думата си. Ако трябва да съм откровена, често ме послъгва. Понякога си мисля, че няма да заспи довечера, ако не ме е излъгал за някоя дреболия. А що се отнася до точността, по-често се случва аз да го чакам за среща. Може да се каже, че е точен. А дали държи на думата си не знам, не дава често обещания, аз не му ги и изисквам. Така е по-добре за всички.
А обноските?
Моят любим е страхотен, но обноските не са силната му страна. Не се сеща да ми задържи вратата или да ми носи торбите. Но всичко това е отживелица, аз и така го обичам. Може да се каже, че е културен и възпитан. Особено с непознати хора – винаги отстъпва реда си на касата в магазина или мястото си в градския транспорт. Нямам оплаквания. С него се чувствам като принцеса. Отдавна съм забравила какво е да си нося сама пазарските чанти или някой да не ми подаде ръка на слизане от колата. Така трябва да са всички мъже, нали?
Как е в леглото?
В леглото ме кара да се чувствам като истинска богиня. Всяко мое желание е закон, а понякога дори не се налага и да изричам какво искам. Основната му мисия в леглото е да ме прави щастлива. В секса сме класическа двойка. Обикновено той е отгоре и доминира. Понякога е прекалено бърз и не се съобразява с мен, друг път не успява да ме предразположи добре. Но в общи линии сме супер. Сексът за нас двамата е като танц. Винаги има за всеки по нещо, а накрая и двамата оставаме доволни. Съобразява се с нещата, които харесвам и обича да му връщам тези жестове.

3 коментара »
Още по темата
ТЕСТ: Само приятели ли сте или нещо повече? ТЕСТ: Само приятели ли сте или нещо повече?
Страдаме по изгубените джентълмени Страдаме по изгубените джентълмени
ТЕСТ: Кой е господин „Перфектен“ за теб? ТЕСТ: Кой е господин „Перфектен“ за теб?
ТЕСТ: Колко ти е слаб ангелът? ТЕСТ: Колко ти е слаб ангелът?
Мъже питат мъже: Коя е най-голямата проява на мъжественост? Мъже питат мъже: Коя е най-голямата проява на мъжественост?
ТЕСТ: Изкусен сваляч ли е любимият ти? ТЕСТ: Изкусен сваляч ли е любимият ти?
Препоръчваме още
ТЕСТ: Имаш ли магически способности? ТЕСТ: Имаш ли магически способности?
ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия? ТЕСТ: Каква ще е твоята собствена модна линия?
ТЕСТ: Мъжко момиче ли си или изискана дама? ТЕСТ: Мъжко момиче ли си или изискана дама?
ТЕСТ: Кой злодей от "Resident Evil" си? ТЕСТ: Кой злодей от "Resident Evil" си?
ТЕСТ: Кажи ми любимия си цвят и ще разкрия най-голямата ти сила ТЕСТ: Кажи ми любимия си цвят и ще разкрия най-голямата ти сила
ТЕСТ: Как ще изглежда бъдещото ти гадже? ТЕСТ: Как ще изглежда бъдещото ти гадже?
ТЕСТ: Каква птица си? ТЕСТ: Каква птица си?
ТЕСТ: Какъв тип жена си? ТЕСТ: Какъв тип жена си?
ТЕСТ: Каква е твоята суперсила според зодиакалния ти знак? ТЕСТ: Каква е твоята суперсила според зодиакалния ти знак?
ТЕСТ: Лесна ли си? ТЕСТ: Лесна ли си?
Ултимативният тест за не/пораснали: Можеш ли да се наречеш възрастен или още си малко дете? Ултимативният тест за не/пораснали: Можеш ли да се наречеш възрастен или още си малко дете?
ТЕСТ: Как се отнасяш с околните? ТЕСТ: Как се отнасяш с околните?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби