ТЕСТ: Коя е най-токсичната ти черта?

Възползвай се от тази възможност за самоанализ и израстване

Photo via Canva.com

 

Открий коя е най-токсичната черта от твоя характер, за да можеш да я пребориш. 🌟

Отговори честно на тези девет провокиращи въпроса, които разкриват дали си склонна да избягваш конфликтите, да се изправяте срещу тях, да проявяваш пасивно-агресивно поведение или да се бориш с манията си за контрол. 🧐🔄

Възползвай се от тази възможност за самоанализ и израстване. Като идентифицираш негативните тенденции в поведението си, ще получиш представа как те влияят на взаимоотношенията, проправяйки пътя към по-здравословни връзки и общуване с лекота. 

Какъв е твоят подход за справяне с конфликтите?
Старая се да избягвам конфликтите.Изправям се пред конфликтите, понякога дори агресивно.Опитвам се да правя компромиси, но често се оказвам пасивно-агресивна.Дипломатична съм и търся златната среда.
Как реагираш на критика?
Приемам я много лично и се защитавам.Отхвърлям я. Другите просто не ме разбират.Анализирам я прекомерно и съм твърде самокритична.Приемам я спокойно и се опитвам да извлека поуките.
Как се отнасяш към признанията на заслугите за успехите?
Предпочитам да си приписвам всички заслуги - все пак аз върша работата.Отдавам признание на другите, но тайно знам, че аз съм направила най-много.Споделям заслугите си с другите, но с неохота.Активно следя за справедливата оценка на заслугите на всички замесени.
Как реагираш, когато някой не е съгласен с теб?
Започвам да се отбранявам и да отстоявам агресивно мнението си .Опитвам се да го убедя, но лесно се разочаровам.Преструвам се, че съм съгласна, но тая неприязън.Отворена съм за дискусия и уважавам различните мнения.
Как общуваш в стресови ситуации?
Изключвам се и не реагирам.Избухвам и се конфронтирам.Ставам пасивно-агресивна или използвам сарказъм.Изразявам себе си, но мога да стана малко властна.
Как се справяш с конфиденциалната или чувствителна информация?
Трудно пазя тайни и често ги разгласявам.Пазя тайни, но мога да ги използвам като лост за влияние.Понякога клюкарствам, като неволно разкривам тайни.Заслужавам доверие и пазя поверителната информация.
Какво правиш, когато някой те превъзхожда?
Ревнувам, малко завиждам и омаловажавам постиженията им.Работя по-усилено, за да ги надмина, като понякога подмолно ги саботирам.Чувствам се несигурна в собствените си способности.Възхищавам се на уменията им и се стремя да се уча от тях.
Как се справяш с извиненията?
Трудно ми е да се извинявам - струва ми се, че така признавам поражението си.Извинявам се, но очаквам и другият човек да направи същото.Извинявам се прекомерно, почти до степен да се унижавам.Искрено се извинявам и се опитвам да поправя положението.
Какво е отношението ти към промяната?
Съпротивлявам се на промените и предпочитам да се придържам към познатото.Приемам промяната, само ако е в съответствие с моите планове.Колебая се по отношение на промените, но се опитвам да се адаптирам.Приемам промяната като възможност за развитие.

Източник: LifeShouts.com
Коментирай »
Препоръчваме още
ТЕСТ: Кисела, сладка или екзотична: Кой плод си?
ТЕСТ: Отговори на един въпрос и ще ти дам песен, която да слушаш
ТЕСТ: Какво най-много ценят в теб приятелите ти? 
ТЕСТ: Силна жена ли си?
ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота?
ТЕСТ: Достатъчно смела ли си?
ТЕСТ: Къде ще намериш любовта?
ТЕСТ: Готова ли си да се обвържеш?  
ТЕСТ: Кой е най-подходящият мъж за теб?
ТЕСТ: Мъжко момиче ли си или изискана дама?
ТЕСТ: Колко лесно ти завъртат главата?
ТЕСТ: Умееш ли да флиртуваш?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби