снимка: pexels.com

С какво той може да те впечатли най-много?
С това, че знае точно какво да каже, в най-подходящия момент. Харесвам мъже с подход. С това, че уважава и чува мнението ми. Лесно може да ме спечели мъж, който ми позволи аз да взимам решенията и да ръководя връзката ни. С някой виц. Обожавам забавните мъже, които ме карат да се смея и този подход винаги е печеливш при мен. С перфектна визия и интелигентност. За да ме впечатли, той трябва да е красив, умен, добре сложен, мил, нежен и верен.
Как си представяш перфектната връзка?
Отношения, в които той ме чува и ме слуша. Аз избирам местата, на които да ходим, както и стъпките, които да предприемаме заедно. Постоянна и неспираща тръпка, силни емоции, хубав секс и доза мистерия. Приказка - с принцове и принцеси. Вазимно уважение, подаръци, букети с цветя, романтични вечери и незабравими пътешествия. Безкрайни купони, забавни вечери с общите ни приятели, споделяне както на хубавите, така и на лошите мигове.
Какво би те накарало да скъсаш с него?
Ако спре да бъде така перфектен. Бих се разделила с него ако надебелeе, погрознее, обеднее или изобщо, по някакъв начин спре да бъде принцът на мечтите ми. Ако връзката ни стане скучна. Не бих могла да бъда с човек, когото познавам твърде добре и няма какво да държи интереса ми. Ако спрем да се забавляваме заедно или ако ме обиди. Не мога да съм с някой, който ме е разочаровал или с когото нямам какво да си кажа. Ако започне да налага мнението си и да не зачита моето. Не ми трябва самонадеян и всезнаещ мъж. Вземе ли властта от ръцете ми, по-добре да си ходи.
Какъв беше баща ти, когато ти беше малка?
Ами не се прибираше много, много вкъщи. Но всеки път когато го виждах ми носеше различен подарък или изненада. Страхотен. Споделях му всичко. Всъщност той ми беше по-близък, отколкото майка ми и му разказвах за повечето неща - момчетата, оценките, приятелките, проблемите...Най-добрият баща. Никога не е отказвал да ми купи нещо, винаги се е държал добре с мен и семейството ми, записа ме в най-елитното училище и винаги е искал само най-доброто за мен. Баща ми не се обаждаше много. Майка ми е по-властна в нашето семейство и в общи линии той изпълняваше всички нейни желания. Понякога ме е прикривал за разни неща от нея, но винаги много тайно.
На какво най-много държиш в отношенията си с хората?
На това да не ме разочароват. Те трябва да са прями, разбиращи, верни и справедливи. Освен това рядко допускам до себе си хора, които по някакъв начин не са ми на нивото. Да са лоялни и да можем да се забавляваме заедно. Държа на приятелите си страшно много и ми се иска и при тях да е така. Да ме следват и да се съобразяват с мнението ми. Това е много важно. Мразя хората, които държат само на своето си твърдение, вместо да се съобразяват с моето, което винаги е вярно. Да поддържат интереса ми към тях. Обичам да имам какво да си кажа с хората около мен и да ми е приятно и забавно с тях. Скуката и аз не сме приятели.

Коментирай >