Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш

Няколко съвета за това как навреме да определиш типа мъж, от когото трябва да стоиш много надалеч.

снимка: Форум Филм България 

Казват, че любовта е сляпа и това е истина. Но има няколко типа мъже, от които е добре да стоиш настрана. Ето кои са те: 

Женен

Един изключително типичен вид от мъжката порода, който почти винаги притежава едни и също характеристики: той е склонен да изневерява на съпругата си щом е с теб; той винаги казва, че нещата между тях не вървят и ще се разведат, за да може официално да е с теб...той почти никога не го прави. Ето ти няколко нелоши опорни точки, които да имаш предвид при флирта с мъж, който носи халка.

Мамино синче

Той е абсолютно способен да те обича, да се грижи за теб, да ти е верен, да те уважава и цени, но не колкото майка си. Това е типът мъже, който винаги ще вземе страна при спорове и това ще е нейната. Това е мъжът, който рядко има мнение и разчита за всичко на майка си. Лесен е за манипулиране и обработка, но само до момента, в който ТЯ не се намеси. Ако мислиш, че не можеш да се пребориш с властната майка, по-добре не се опитвай.

Стиснат

Няма нищо лошо в това да си платиш сметката или да си поделите парите. Когато обаче плащаш сметките му всеки път и за всичко, значи нещо не е наред. Започва се с дребни неща – цигара, вечеря, кино и докато се усетиш, финансовият му живот е изцяло в твои ръце. Изключително неприятен тип мъже, които наброяват все повече. И макар жените да се еманципирахме достатъчно, че да си плащаме сметките сами, не е нужно да плащаме и неговите. 

Мъжка проститутка

Много модерен и коварен тип мъже, който набира все повече скорост напоследък. Точно заради еманципацията на жените, се роди и понятието „мъжка проститутка”. Това не е мъж, който се продава на улицата за пари. Това е мъж, който ще омае главата на всяка по-заможна дама, та дори и да е с десетилетие по-възрастна от него. Обикновено говорим за чаровници, с отработено поведение, които си търсят място в обществото и всякакви изгоди, отдавайки се на секс с влиятелни жени.

Грубиян

И тук нямаме предвид мъж, който се ядосва на шофьорите в задръстване, нито такъв, който крещи пред телевизора. Става въпрос за онези мъжете, които си позволяват да нагрубяват и дори удрят жените около себе си. Това е най-опасният тип мъже, на които можеш да попаднеш. И колкото и да си влюбена, ако твоят човек се окаже такъв – бягай! Заслужаваш много повече от това. 

Коментирай »
Още по темата
ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти?
Как да разбера дали той е „на моята вълна”?
В мислите на една жена
Типовете играчи сред мъжете
Трудно прощаваме на мъжете, когато...
За мъжете и тайните им... имейли
Защо лошите момчета са толкова секси?
Откажи му с финес
За рисковете да излизаш с метросексуален мъж
Препоръчваме още
Предложение за четене: „Сърцето с девет стаи” - филигранен роман от Джанис Париат
Разсейването по време на хранене ни прави още по-гладни
ТЕСТ: Превръщаш ли се в майка си? 👩‍👧
Маска с аспирин, кисело мляко и мед срещу акне
Самотата увеличава риска от преждевременна смърт
Най-пикантният сос в света
С тях забавлението е гарантирано: Пет зодии със супер яко чувство за хумор
5 мъжки недостатъка, които никога няма да промениш
Постни палачинки – неочаквано вкусни и лесни за приготвяне
Винаги единият обича повече: шест знака, че си ти
„Мирисни разкрития“: Ароматът на ръцете издава пола на човека
Четири природни красоти и пътеки за разходка, с които ни изкушава Истанбул
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби