Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш

Няколко съвета за това как навреме да определиш типа мъж, от когото трябва да стоиш много надалеч.

снимка: Форум Филм България 

Казват, че любовта е сляпа и това е истина. Но има няколко типа мъже, от които е добре да стоиш настрана. Ето кои са те: 

Женен

Един изключително типичен вид от мъжката порода, който почти винаги притежава едни и също характеристики: той е склонен да изневерява на съпругата си щом е с теб; той винаги казва, че нещата между тях не вървят и ще се разведат, за да може официално да е с теб...той почти никога не го прави. Ето ти няколко нелоши опорни точки, които да имаш предвид при флирта с мъж, който носи халка.

Мамино синче

Той е абсолютно способен да те обича, да се грижи за теб, да ти е верен, да те уважава и цени, но не колкото майка си. Това е типът мъже, който винаги ще вземе страна при спорове и това ще е нейната. Това е мъжът, който рядко има мнение и разчита за всичко на майка си. Лесен е за манипулиране и обработка, но само до момента, в който ТЯ не се намеси. Ако мислиш, че не можеш да се пребориш с властната майка, по-добре не се опитвай.

Стиснат

Няма нищо лошо в това да си платиш сметката или да си поделите парите. Когато обаче плащаш сметките му всеки път и за всичко, значи нещо не е наред. Започва се с дребни неща – цигара, вечеря, кино и докато се усетиш, финансовият му живот е изцяло в твои ръце. Изключително неприятен тип мъже, които наброяват все повече. И макар жените да се еманципирахме достатъчно, че да си плащаме сметките сами, не е нужно да плащаме и неговите. 

Мъжка проститутка

Много модерен и коварен тип мъже, който набира все повече скорост напоследък. Точно заради еманципацията на жените, се роди и понятието „мъжка проститутка”. Това не е мъж, който се продава на улицата за пари. Това е мъж, който ще омае главата на всяка по-заможна дама, та дори и да е с десетилетие по-възрастна от него. Обикновено говорим за чаровници, с отработено поведение, които си търсят място в обществото и всякакви изгоди, отдавайки се на секс с влиятелни жени.

Грубиян

И тук нямаме предвид мъж, който се ядосва на шофьорите в задръстване, нито такъв, който крещи пред телевизора. Става въпрос за онези мъжете, които си позволяват да нагрубяват и дори удрят жените около себе си. Това е най-опасният тип мъже, на които можеш да попаднеш. И колкото и да си влюбена, ако твоят човек се окаже такъв – бягай! Заслужаваш много повече от това. 

Коментирай »
ТЕСТ: Кой е мъжът, който ще разбие сърцето ти?
Как да разбера дали той е „на моята вълна”?
В мислите на една жена
Типовете играчи сред мъжете
Трудно прощаваме на мъжете, когато...
За мъжете и тайните им... имейли
Защо лошите момчета са толкова секси?
Откажи му с финес
За рисковете да излизаш с метросексуален мъж
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Планирай перфектната онлайн свалка
3 съвета как да се погрижим за косата си през лятото
Пет причини да се откажеш от него
Пет стилни съвета за жегите
Четири неща, които жените наистина ненавиждаме
„Бохемска рапсодия“ стана най-старата песен с над 1 млрд. гледания в YouTube
За първи път от десетилетия: „Пиер Карден“ се завърна в Париж
Накарай го да се влюби в теб
В Испания направиха гигантска кървавица
Кажи ми коя е любимата ти паста и ще ти кажа каква си
Той никога не трябва да те вижда така
Зодиите и храната: Какъв гювеч обичат представителите на 12-те знака
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби