Снимка: sxc.hu

Парти за развод. Показно убит съпруг. Разследване, което показва, че мъжът е изпитвал нужда да води таен и двойнствен живот – с две самоличности, с две къщи, с две съпруги и две деца – по едно във всяко семейство. Коледа с едните и Великден – с другите. Сюжетът, за щастие, е от филм - „От местопрестъплението: Маями” (сезон 7, епизод 17, „Парти за развод”). Един от въпросите, които повдига, обаче е съвсем реален – „Знаете всичко за партньора си? Помислете пак!

Поредното проучване във Великобритания показало, че всеки пети мъж имал таен имейл акаунт. Британците признали, че го правят, за да крият кореспонденция от жените си. „Допълнителният” имейл им позволявал необезпокоявани да общуват с бившите си приятелки или с хора, които настоящите им половинки не харесват.

Един на всеки двадесет мъже пък дори си купувал втори мобилен телефон, за да пази тайната си връзка от съпругата или приятелката си. 77% от мъжете пък редовно триели есемесите от телефоните си. 

Съветът на venera.bg:

"Разследването” около любимия, дори и да дава резултати от гледна точка на информация, всъщност изтощава и уморява психически. Забраните, скандалите и цупенето са противопоказни и за двама ви, а и водят до още повече тайни и конспирация. Препоръчваме друго – за да не се чувствате прецакани – и вие си открийте тайна кореспонденция. Първо, защото мъжете разбират повече от примери, отколкото от думи. Второ – защото никога не се знае кой се крие зад ъгъла, винаги може да е нещо по-добро. И трето – защото времето, в което на жената е било задължение да си затваря очите, да мълчи, да се усмихва и да го чака примерно след работа отдавна е отминало ;)

Коментирай >