снимка: pexels.com 

Всички обичаме целувките. Едва ли има по-нежно и интимно доказателство, че харесваш някого от една страстна целувка.

И все пак, трябва да я правим както трябва. Или по-скоро да забравим тези отблъскващи грешки, които някои от нас допускат, по време на разгорещо целуване.

Смъртоносна захапка – няма нищо по-секси от леко захапване на устната на половинката, по време на страстна целувка. Ключовата дума тук е „леко захапване“. Не трябва да се прекалява с този трик и в никакъв случай захапката да не е твърде страстна, защото причинява болка на партньора. А не е това целта, нали ;)

via GIPHY

Език в повече – Всички обичаме френската целувка. Трябва много да се внимава обаче с количеството език, което ще вложим в нея. Все пак целта не е да преброим сливиците на любимия ;)

Целувка от 5 клас – друга крайна грешка е липсата на какъвто и да е език. Понякога не е удачно да се награбите и тогава няма лошо в една по-невинна целувка. Но нека да не става навик, не е нужно да забравяме за езика.

via GIPHY

Въздух, моля! Да, целуването е увлекателно и страстно занимание. Хубаво е обаче да се практикува на почивки. Най-малкото, за да можем да си поемем въздух ;)

Искаш ли дъвка? Лошият дъх е нещо, за което обезателно трябва да се погрижим преди да се целуваме с любимия. В противен случай рискуваме да убием тръпката.

via GIPHY

Целувка по навик – Добро утро с целувка, лека нощ и целувка, довиждане и целувка, добър ден и отново целувка. Не, че има нещо лошо да се целуваме много. Но ако започнем да го правим по навик, без дори да сме в настроение, ще загубим много от страстта във връзката.

И още целувки:

7 причини да се целуваме повече

10 от най-романтичните филмови целувки в историята

Коментирай >