Основните грешки при целуването, които допускаме

Научи кои са, как да ги избягваш и да се превърнеш в богинята на целувките ;)

Основните грешки при целуването, които допускаме

снимка: pexels.com 

Всички обичаме целувките. Едва ли има по-нежно и интимно доказателство, че харесваш някого от една страстна целувка.

И все пак, трябва да я правим както трябва. Или по-скоро да забравим тези отблъскващи грешки, които някои от нас допускат, по време на разгорещо целуване.

Смъртоносна захапка – няма нищо по-секси от леко захапване на устната на половинката, по време на страстна целувка. Ключовата дума тук е „леко захапване“. Не трябва да се прекалява с този трик и в никакъв случай захапката да не е твърде страстна, защото причинява болка на партньора. А не е това целта, нали ;)

via GIPHY

Език в повече – Всички обичаме френската целувка. Трябва много да се внимава обаче с количеството език, което ще вложим в нея. Все пак целта не е да преброим сливиците на любимия ;)

Целувка от 5 клас – друга крайна грешка е липсата на какъвто и да е език. Понякога не е удачно да се награбите и тогава няма лошо в една по-невинна целувка. Но нека да не става навик, не е нужно да забравяме за езика.

via GIPHY

Въздух, моля! Да, целуването е увлекателно и страстно занимание. Хубаво е обаче да се практикува на почивки. Най-малкото, за да можем да си поемем въздух ;)

Искаш ли дъвка? Лошият дъх е нещо, за което обезателно трябва да се погрижим преди да се целуваме с любимия. В противен случай рискуваме да убием тръпката.

via GIPHY

Целувка по навик – Добро утро с целувка, лека нощ и целувка, довиждане и целувка, добър ден и отново целувка. Не, че има нещо лошо да се целуваме много. Но ако започнем да го правим по навик, без дори да сме в настроение, ще загубим много от страстта във връзката.

И още целувки:

7 причини да се целуваме повече

10 от най-романтичните филмови целувки в историята

Коментирай »
Още по темата
Тя е романтика, страст, обич, близост, любов... Но знаете ли тези пет факта за целувката? Тя е романтика, страст, обич, близост, любов... Но знаете ли тези пет факта за целувката?
На 6 юли празнуваме деня на целувката На 6 юли празнуваме деня на целувката
За целувката на коледното парти За целувката на коледното парти
Седем здравословни ползи от целувките Седем здравословни ползи от целувките
Разгадай връзката ви по...първата целувка Разгадай връзката ви по...първата целувка
Препоръчваме още
Петте неща, които задължително присъстват в дамската чанта Петте неща, които задължително присъстват в дамската чанта
Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем Най-често срещаните алергии през зимата: Как да ги разпознаем
Петте храни за здрав сън Петте храни за здрав сън
Най-добрите любовници са с бирени коремчета Най-добрите любовници са с бирени коремчета
Силовите тренировки помагат при лечение на тревожност и депресия Силовите тренировки помагат при лечение на тревожност и депресия
Дори любовните трепети на насекомите са засегнати от мръсния въздух Дори любовните трепети на насекомите са засегнати от мръсния въздух
Разранена бенка? Oтидете при дерматолог без паника Разранена бенка? Oтидете при дерматолог без паника
Топ 5 на най-привлекателните мъжки черти Топ 5 на най-привлекателните мъжки черти
Внимавайте със съветите за слушане на музика с цел оздравяване! Може да са опасни Внимавайте със съветите за слушане на музика с цел оздравяване! Може да са опасни
ТЕСТ: Коя завладяваща българска мелодия отговаря най-много на твоя дух? ТЕСТ: Коя завладяваща българска мелодия отговаря най-много на твоя дух?
Изследване: Растенията издават звуци, но неуловими за човешкото ухо Изследване: Растенията издават звуци, но неуловими за човешкото ухо
Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване? Диета или спорт – кой е най-ефикасният метод за отслабване?
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби