Всички имаме право да фантазираме... ти за принц, той за принцеса/снимка: Форум Филм България

Какво е изневярата? За едни сексът е изневяра, за други – целувката, за трети само мисълта за друг човек е невярност.

Всички различно дефинираме изневярата, но истината е, че не всеки поглед, намигване или усмивка са повод за притеснения и сцени на ревност.

Изневярата и мъжкото лице: Чертите му издават дали е верен

На твоето внимание предлагаме три случая, в които „изневярата“ е разрешена, а ти не бива да се сърдиш:

Изневяра насън

Да, знаем, че ти трябва да си единствената в сърцето и мислите му, но той няма контрол над сънищата си. А и еротичният сън често означава нещо съвсем различно от желание за секс с някого. Така че радвай се, че в реалността ти си единствената за него и го остави свободен в сънищата му.

Секс фантазии

Всички имаме секс фантазии, ти също – признай си. Както ти можеш да фантазираш за Крис Хемсуърт например, така и той има право да си мисли за Скарлет Йохансон да речем. И не, това не означава, че не иска да е с теб, човекът просто има въображение.

Невинен флирт

Тук ключовата дума е „невинен“. Всички понякога се отдаваме на палави разговори, горещи танци или пиперливи шегички. Причините са много – от „скучно ми е“ до „само да си погаля егото малко“.

Всичко това е в реда нещата, стига да си остане невинен флирт – без чувства и емоции – нещо, което в рамките на ден сме забравили, че се е случило.

И не забравяй – научно доказано е, че хората, които са несигурни по отношение на връзката си, са по-склонни да смятат и най-обикновеното общуване за признак на изневяра.

Осем причини за изневярата на мъжа 

Така че не бързай с изводите и обвиненията, преброй до десет и тогава оцени ситуацията, която те притеснява. Ако все още го подозираш в невярност, огледай се за признаци, които издават изневярата. А тези статии може да ти помогнат:

За мъжете и изневярата

Седем признака, които издават изневярата

Пет причини за изневяра: Неверници признават какво ги кара да кръшкат

Коментирай >