За рисковете да излизаш с метросексуален мъж

Време е да поговорим за явлението метросексуален мъж. Какви са плюсовете и минусите от това да излизаш с него?

За рисковете да излизаш с метросексуален мъж

снимка: sxc.hu

Ако не си фен не този вид твърде добре поддържани мъже, то добрата новина е, че британски учени установиха, че метросексуалните мъже излизат от мода. А точно модата е сред приоритетите на този мъж. Всички го познаваме, той е изгладен, винаги добре обръснат, поддържан, добре сложен...но рискуваш краката му да са по-гладки от твоите и да има повече кремове в нощното си шкафче от теб.

Той е мил и нежен с теб и никога няма да те нагруби. Той е далече от познатия ни балкански типаж - едър, мощен мъж, с огромно бирено шкембе, който пие ракия и чака да му нарежеш салатата. Метросексуалният мъж ще пие вино с теб, ще бъде особено мил и внимателен...но рискуваш приятелите ти да посмислят, че излизаш с гей. А и той никога няма да бъде толкова мъжествен, колкото ти се иска.

Хубаво е, че той винаги ще изглежда добре и всички ще ти завиждат, че излизаш толкова поддържан мъж. Той се грижи за себе си, дори когато отива да изхвърли боклука. Никога няма да те злепостави. Рискуваш обаче да изглежда по-добре от теб на моменти и да е прекалено суетен. Няма да ти се отразни добре да ходите заедно на пазар.

И последно - метросексуалните мъже може и да излизат от мода, но има нова мода при тях - качването във фейсбук на позьорски снимки с муцунки и гримаси. Не знаем доколко това би ти понесло.

Коментирай »
Още по темата
Съвременният мъж – феминист, който говори за чувствата си? Съвременният мъж – феминист, който говори за чувствата си?
Мъжете си умират да чуят това Мъжете си умират да чуят това
Рицарите изчезнаха Рицарите изчезнаха
Как да разпознаеш истинския мъж  Как да разпознаеш истинския мъж 
Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш Мъжете, с които никога не трябва да се занимаваш
Защо мъжете в униформи са толкова секси Защо мъжете в униформи са толкова секси
Препоръчваме още
140 години по-късно: „Тайната на Шанел“ все още остава неразкрита (предложение за четене) 140 години по-късно: „Тайната на Шанел“ все още остава неразкрита (предложение за четене)
Петте типа жени, които отблъскват мъжете Петте типа жени, които отблъскват мъжете
Пъстра храна за добро здраве Пъстра храна за добро здраве
„Поп, дама, вале“ и „Смях в тъмното“ от Владимир Набоков (предложение за четене) „Поп, дама, вале“ и „Смях в тъмното“ от Владимир Набоков (предложение за четене)
6 начина да оцелееш във връзка си с егоист 6 начина да оцелееш във връзка си с егоист
Ниското кръвно също може да бъде опасно: Тези шест симптома издават хипотонията Ниското кръвно също може да бъде опасно: Тези шест симптома издават хипотонията
7 абсурдни суеверия, свързани с храни и напитки 7 абсурдни суеверия, свързани с храни и напитки
„Четвърто крило“ – най-новият поп културен феномен, който завладя TikTok „Четвърто крило“ – най-новият поп културен феномен, който завладя TikTok
Девет вредни навика, с които пропиляваш живота си Девет вредни навика, с които пропиляваш живота си
Сексът като антистрес терапия Сексът като антистрес терапия
Наръчникът „Как да бъдеш щастлив“ разкрива, че щастието е напълно възможно (предложение за четене) Наръчникът „Как да бъдеш щастлив“ разкрива, че щастието е напълно възможно (предложение за четене)
Вкусни и здравословни: Картофено-магданозени кюфтенца с пармезанова коричка от Йоана Йокко Вкусни и здравословни: Картофено-магданозени кюфтенца с пармезанова коричка от Йоана Йокко
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби