снимка: sxc.hu

Ако не си фен не този вид твърде добре поддържани мъже, то добрата новина е, че британски учени установиха, че метросексуалните мъже излизат от мода. А точно модата е сред приоритетите на този мъж. Всички го познаваме, той е изгладен, винаги добре обръснат, поддържан, добре сложен...но рискуваш краката му да са по-гладки от твоите и да има повече кремове в нощното си шкафче от теб.

Той е мил и нежен с теб и никога няма да те нагруби. Той е далече от познатия ни балкански типаж - едър, мощен мъж, с огромно бирено шкембе, който пие ракия и чака да му нарежеш салатата. Метросексуалният мъж ще пие вино с теб, ще бъде особено мил и внимателен...но рискуваш приятелите ти да посмислят, че излизаш с гей. А и той никога няма да бъде толкова мъжествен, колкото ти се иска.

Хубаво е, че той винаги ще изглежда добре и всички ще ти завиждат, че излизаш толкова поддържан мъж. Той се грижи за себе си, дори когато отива да изхвърли боклука. Никога няма да те злепостави. Рискуваш обаче да изглежда по-добре от теб на моменти и да е прекалено суетен. Няма да ти се отразни добре да ходите заедно на пазар.

И последно - метросексуалните мъже може и да излизат от мода, но има нова мода при тях - качването във фейсбук на позьорски снимки с муцунки и гримаси. Не знаем доколко това би ти понесло.

Коментирай >