снимка: sxc.hu 

В какво се крие сексапила на пилотите, полицаите, пожарникарите, военните, специалните агенти, жандармеристите...можем да изброяваме дълго. Факт е обаче, че повечето жени си падат ужасно много точно по такъв тип мъже в униформи. Например който и пилот да попиташ, няма да се оплаче от липса на женско внимание, дори и да не е най-красивият мъж. Разбира се, всеки такъв мъж в униформа е заобиколен от жени и може да си позволи да е мачо и обикновено го прави. Така в повечето случаи свалката с мъж в униформа приключва бързо. Какво обаче прави този тип мъже толкова неустоими?

те са силни

...и могат да те спасят във всяка ситуация, от всеки злодей. И какво повече би искала една жена. Модерният рицар не е на бял кон, а е в униформа и пагони. Той е млад, добре поддържан, а в същото време е достатъчно силен, разумен, мъдър и се бори с лошите, в името на справедливостта. И това ако не е секси...

те са мъжествени

Няма да видиш мъж в униформа да плаче, да се допитва за всяко нещо с майка си, да е неуверен в себе си, да очаква да му платиш сметката, да е безотговорен или несериозен....Въобще, всички неща, които обикновените мъже правят и с които ужасно много дразнят. Мъжете в униформи са мъже, с главно М или поне така се надяваме всички.

те са смели

От мъжа в униформа очакваш да е смел и решителен. Надали той би се притеснявал да попита непознат за пътя или да попита шефа си за повишение. А на нас ни е омръзнало ние да сме смелите, нали?

Ето няколко отговора на един от вечните въпроси в женския свят. А може би тук има и малко мистерия. Освен, че са смели, мъжествени и силни, униформата със сигурност може да накара всеки мъж да изглежда невероятно секси...е, почти всеки мъж.


 

 

Коментирай >