снимка: pexels.com 

Има два типа жени – тези, които не подбират мъжете, с които излизат и тези, които държат всеки мъж в живота им да отговаря на дълъг списък с добре подбрани критерии

Да се спрем на списъка. Какво най-често можем да открием в него? От това с какви очи и каква коса трябва да е перфектният мъж, до определена наличност в банковата сметка и чувство за хумор.

Не можем да им устоим: 4 типа мъже, които винаги пленяват сърцата ни

А списъкът се променя – при 20 годишните момичета можем да намерим до 100 точки с конкретни изисквания и много специфични критерии.

30-годишните жени скъсяват списъка си, а водещото в него е липсата на халка по ръцете на мъжа.

via GIPHY

Големият въпрос обаче е: Трябва ли ни изобщо списък?! Представи си следната ситуация – излизаш с мъж, той няма сини очи, а косата му е прошарена и оредяла. Няма перфектно тяло, а добре оформено бирено шкембе. Няма солидна банкова сметка, но живее сам и работи. И е пушач, и не е особено висок, и понякога смехът му те дразни. Точно този мъж обаче те кара да се чувстваш на седмото небе от щастие докато сте заедно, държи се с теб като с най-специалния човек на света, грижи се за теб, разсмива те, привлича те, сексът е супер и те обича...Ще го подминеш ли в търсене на перфектния, който да покрие 90 % от списъка или просто ще изгориш глупавия списък?

Открий господин „перфектен“

Не казваме, че трябва да се захващаш с всеки мъж, който ти се изпречи на пътя, а просто да редуцираш списъка до трите най-важни и основополагащи критерия за теб. Може би точно така ще откриеш онази голяма любов, която търсиш ;)

via GIPHY

И още любов:

Четири типа мъже, с които не трябва да се занимаваш

Седем начина да се справиш с несподелената любов

Как да станеш перфектната жена 

Коментирай >