снимка: pixabay.com 

Жените си имаме много и различни оръжия за съблазняване. Едно от най-силните обаче е целувката.

Няма нищо по-секси от мъж или жена, които знаят как да се целуват, така че дълго да се помни. Ето как и ти да усъвършенстваш целувката си и да можеш да завъртиш главата на всеки мъж.

1. Запали искрата

Най-важното е подготовката, преди самата целувка, така ще я направиш съвършена и незабравима. Не е трудно, просто прегърни твоя човек и се вгледай в очите му, така че да му дадеш ясен знак, че го желаеш.

2. Започни отдалече

Не е нужно директно да се насочиш към устните му. Започни с по-далечни целувки и си проправи път към жадуваната френска целувка. Мъжете също обичат да бъдат целувани по врата, ушите, брадата...така, че давай смело ;)

via GIPHY

3. Редувай настроенията

Започни със срамежлива, лека целувка и премини към по-страстна и френска, после пак по-леко и така, редувай настроенията ;)

4. Палави ръце

Дотук всичко е страхотно, но и ръцете трябва да вземат участие. Не е нужно директно да започнеш да го разсъбличаш, можеш просто да го хванеш нежно зад врата или да поставиш ръце на лицето му, или на хълбоците му. Каквото и да си избереш ще е супер ;)

via GIPHY

5. Отдръпни се когато е най-интересно

Не е задължително всяка целувка да води до секс. Отдръпни се точно когато сте най-разгорещени, като завършиш с лека и кратка целувка. Остави го да жадува още от целувките ти и той сам ще поеме инициативата за още ;)

И още горещи целувки:

Основните грешки при целуването, които допускаме

10 от най-романтичните филмови целувки в историята

7 причини да се целуваме повече

Коментирай >