Петте типа жени, които отблъскват мъжете

Разбери дали не си от тях

снимка: morguefile.com

Преди всичко, трябва да кажем, че всяка жена притежава поне един от тези недостатъци, най-често ги притежаваме всичките и то в комбинация. Това не ни прави задължително отблъскващи и нежелани или лоши хора. Просто като всяко нещо, крайностите рядко водят до нещо хубаво, затова трябва да балансираме добре нещата и да прикриваме умело недостатъците си. Ето основните типове жени, от които мъжете се оплакват и трудно биха харесали.

Отчаяните/прекалено лесните жени - това определено е типът жена, която той трудно ще забележи, а дори и да забележи, трудно ще й обърне внимание. Колко и да си хубава и прекрасна като човек, ако си отчаяна, ще загубиш интереса му. Представи си ситуацията - излезли сте някъде, имало е флирт или свалка и сте си разменили номерата. Още на първата сутрин ти започваш да му пишеш sms-и, да го караш да се виждате и си готова да му пуснеш само, за да си сигурна, че няма да ти избяга. Е, бъди сигурна, че точно тази стратегия ще го накара да побегне. Ти би ли се заинтригувала от такъв човек?

Мъжкараните/феминистките - да, ние се еманципирахме, имаме своите права и сме далеч по-добри от мъжете...в почти всичко. Истината е, че прекалената феминизация обаче е отблъскваща. Разбира се, не по-малко противна е от това да искаш да си домакиня, която да му реже салатата и да му налива ракията и затова отново стигаме до това, че ни трябва баланс. Няма нищо лошо в това да сме успешни в кариерата си и да можем да се справяме сами, но нека да даваме шанс на мъжете да си мислят, че се нуждаем от тях за някои неща, за да не се чувстват толкова застрашени от нас.

Неуверените жени/твърде уверените жени - какво отблъсква един мъж повече от жена, която непрекъснато го пита дали изглежда добре, дали е напълняла, постоянно се съмнява в привлекателността си и очаква да бъде зарязана защото не е достатъчно добра за него. Единственото точно толкова отблъскващо е жена, която прекалено много си вярва, че е перфектна и непрекъснато кара мъжа до себе си да е благодарен, че е избрала точно него от хилядите други, които са се наредили на опашка за вниманието й. Внимавай да не изпадаш в нито една от двете крайности.

Депресираните жени - казват, че нищо не краси човека така, както усмивката...и са прави. Но и нищо не ни загрозява така, както вечното мусене и цупене. Крайно време е да разберем, че мъжете не схващат намеците, сърденето, мусенето и вечните скандали. Когато искаме нещо от тях е добре да им го казваме. В противен случай, в техните очи ние сме просто депресирани и негативни хора.

Обсебващите жени - тук стигаме до невероятното свойство на ревността да разделя хората, а и не само - желанието на някои жени да контролират мъжете си ги отблъсква много далече. Никой не би бил щастлив ако трябва постоянно да дава отчет с кого е, къде е, какво прави, докога ще е там и защо не е с жена си, а се вижда с приятели. Намеси ли се и болезнената ревност, нещата стават нетърпими. Всеки трябва да притежава своето лично време и пространство в една връзка, за да не се чувства обсебен и да е щастлив ;)

Коментирай »
5 типа жени, по които мъжете са луди
Най-омразните за мъжете женски прически
Как да се справиш с тези мъже
Как да откажете на мъж
Женското поведение, което отблъсква мъжете
Пет неща, които ще го откажат от теб
Мъжете си падат по глупави жени, умните били „проблемни“
Кои са най-неуверените във външния си вид жени?
Какво първо гледат мъжете
Пърси не харесва такива жени
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
Как да го забравиш по-бързо
Осем неща, които да опитате в Нидерландия
Шимпанзетата са способни на сложни комбинации от звуци, подобни на човешките
ТЕСТ: Умееш ли да се радваш на живота?
Модерна изтънченост, лек блясък и нотка игрив дух: „Алексис Мабий“ на Седмицата на висшата мода в Париж
Толкова луда любов, че ни кара да ревнуваме: 5 двойки зодиакални знаци, които имат най-дълбока връзка
Всичко за грипа: Какви са симптомите, за кого са рисковете и как да се предпазим
Как да се преборим със скуката в дъждовното време
Мразите тълпите, но обожавате да пътувате? Тези места са точно за вас
Предложение за четене: „Кратко въведение в любовта“ от проф. Роналд де Суза
Предложение за четене: „Шега” от Янис Палавòс
Предложение за четене: „Ефектът Сюзан“ от Петер Хьог
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби