Петте типа жени, които отблъскват мъжете

Разбери дали не си от тях

Петте типа жени, които отблъскват мъжете

снимка: morguefile.com

Преди всичко, трябва да кажем, че всяка жена притежава поне един от тези недостатъци, най-често ги притежаваме всичките и то в комбинация. Това не ни прави задължително отблъскващи и нежелани или лоши хора. Просто като всяко нещо, крайностите рядко водят до нещо хубаво, затова трябва да балансираме добре нещата и да прикриваме умело недостатъците си. Ето основните типове жени, от които мъжете се оплакват и трудно биха харесали.

Отчаяните/прекалено лесните жени - това определено е типът жена, която той трудно ще забележи, а дори и да забележи, трудно ще й обърне внимание. Колко и да си хубава и прекрасна като човек, ако си отчаяна, ще загубиш интереса му. Представи си ситуацията - излезли сте някъде, имало е флирт или свалка и сте си разменили номерата. Още на първата сутрин ти започваш да му пишеш sms-и, да го караш да се виждате и си готова да му пуснеш само, за да си сигурна, че няма да ти избяга. Е, бъди сигурна, че точно тази стратегия ще го накара да побегне. Ти би ли се заинтригувала от такъв човек?

Мъжкараните/феминистките - да, ние се еманципирахме, имаме своите права и сме далеч по-добри от мъжете...в почти всичко. Истината е, че прекалената феминизация обаче е отблъскваща. Разбира се, не по-малко противна е от това да искаш да си домакиня, която да му реже салатата и да му налива ракията и затова отново стигаме до това, че ни трябва баланс. Няма нищо лошо в това да сме успешни в кариерата си и да можем да се справяме сами, но нека да даваме шанс на мъжете да си мислят, че се нуждаем от тях за някои неща, за да не се чувстват толкова застрашени от нас.

Неуверените жени/твърде уверените жени - какво отблъсква един мъж повече от жена, която непрекъснато го пита дали изглежда добре, дали е напълняла, постоянно се съмнява в привлекателността си и очаква да бъде зарязана защото не е достатъчно добра за него. Единственото точно толкова отблъскващо е жена, която прекалено много си вярва, че е перфектна и непрекъснато кара мъжа до себе си да е благодарен, че е избрала точно него от хилядите други, които са се наредили на опашка за вниманието й. Внимавай да не изпадаш в нито една от двете крайности.

Депресираните жени - казват, че нищо не краси човека така, както усмивката...и са прави. Но и нищо не ни загрозява така, както вечното мусене и цупене. Крайно време е да разберем, че мъжете не схващат намеците, сърденето, мусенето и вечните скандали. Когато искаме нещо от тях е добре да им го казваме. В противен случай, в техните очи ние сме просто депресирани и негативни хора.

Обсебващите жени - тук стигаме до невероятното свойство на ревността да разделя хората, а и не само - желанието на някои жени да контролират мъжете си ги отблъсква много далече. Никой не би бил щастлив ако трябва постоянно да дава отчет с кого е, къде е, какво прави, докога ще е там и защо не е с жена си, а се вижда с приятели. Намеси ли се и болезнената ревност, нещата стават нетърпими. Всеки трябва да притежава своето лично време и пространство в една връзка, за да не се чувства обсебен и да е щастлив ;)

Коментирай »
Още по темата
5 типа жени, по които мъжете са луди 5 типа жени, по които мъжете са луди
Най-омразните за мъжете женски прически Най-омразните за мъжете женски прически
Как да се справиш с тези мъже Как да се справиш с тези мъже
Как да откажете на мъж Как да откажете на мъж
Женското поведение, което отблъсква мъжете Женското поведение, което отблъсква мъжете
Пет неща, които ще го откажат от теб Пет неща, които ще го откажат от теб
Мъжете си падат по глупави жени, умните били „проблемни“ Мъжете си падат по глупави жени, умните били „проблемни“
Кои са най-неуверените във външния си вид жени? Кои са най-неуверените във външния си вид жени?
Какво първо гледат мъжете Какво първо гледат мъжете
Пърси не харесва такива жени Пърси не харесва такива жени
Препоръчваме още
Шимпанзетата са способни на сложни комбинации от звуци, подобни на човешките Шимпанзетата са способни на сложни комбинации от звуци, подобни на човешките
9 признака, че трябва да повишиш емоционалната си интелигентност 9 признака, че трябва да повишиш емоционалната си интелигентност
Хемороидите и спортът: Митове и истини Хемороидите и спортът: Митове и истини
Кога ставаш "досадното гадже"? Кога ставаш "досадното гадже"?
ТЕСТ: Коя е перфектната цветова палитра за теб? 🌈 ТЕСТ: Коя е перфектната цветова палитра за теб? 🌈
Поне шест причини да пиете бира Поне шест причини да пиете бира
Как да се предпазим от инфекция с HPV Как да се предпазим от инфекция с HPV
Риба, ядки, семена: Омега-3 мастните киселини са важни и за здравето на белите дробове Риба, ядки, семена: Омега-3 мастните киселини са важни и за здравето на белите дробове
ТЕСТ: На кой континент трябва да живееш? ТЕСТ: На кой континент трябва да живееш?
Защо обичаме чесън, но мразим чесновия дъх? Защо обичаме чесън, но мразим чесновия дъх?
Мислете положително за остаряването, ето защо Мислете положително за остаряването, ето защо
Дори 8000 крачки веднъж или два пъти в седмицата удължават живота Дори 8000 крачки веднъж или два пъти в седмицата удължават живота
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби