Как да откажете на мъж

Списък на най-милите и достойни начини да кажете „не“

Как да откажете на мъж

снимка: sxc.hu

Ново проучване състави списък на най-милите и достойни начини една жена да каже „не“ на мъж. В него фигурират откази, одобрени от господата, участвали в изследването.

Най-добрият вариант да откажете на един мъж е краткото и ясно „не“, без да му давате напразни надежди, твърдят анкетираните. Според тях „не“ може да е неприятен отговор, но е по-добър вариант от фалшивите надежди.

Да направите комплимент също е добър начин да откажете. Тук с пълна сила важат клишетата „Проблемът не е в теб, в мен е“ и „Много държа на теб, но не по този начин“.

Третият ви вариант за безболезнен отказ е свързан със способността ви да лъжете убедително. Малка благородна лъжа от типа „Имам си приятел“, дори и да нямате такъв, ще ви измъкне от ситуация, когато нямате желание да имате отношения с някого.
 

Коментирай »
Още по темата
Петте типа жени, които отблъскват мъжете Петте типа жени, които отблъскват мъжете
Разгадай намеренията му по погледа Разгадай намеренията му по погледа
Липсата на секс съкращава живота на мъжа Липсата на секс съкращава живота на мъжа
Доказано: Мъжете не разбират жените Доказано: Мъжете не разбират жените
Препоръчваме още
„Жажда” на Амели Нотомб ѝ носи номинация за „Гонкур“ 2019 (предложение за четене) „Жажда” на Амели Нотомб ѝ носи номинация за „Гонкур“ 2019 (предложение за четене)
„Крясъкът на орела“ ни отвежда на пътешествие в далечния север на Швеция и в дебрите на човешката душа (предложение за четене) „Крясъкът на орела“ ни отвежда на пътешествие в далечния север на Швеция и в дебрите на човешката душа (предложение за четене)
Да прикрием излишните килограми Да прикрием излишните килограми
Колко време ти отнема да стигнеш до офиса? Дългият път до работното място може да навреди на здравето ти Колко време ти отнема да стигнеш до офиса? Дългият път до работното място може да навреди на здравето ти
Седем вредни навика, които пречат на диетата ти   Седем вредни навика, които пречат на диетата ти  
Изгубени разкази на Тери Пратчет излизат в сборника „Едно драсване на перото“ (предложение за четене) Изгубени разкази на Тери Пратчет излизат в сборника „Едно драсване на перото“ (предложение за четене)
Пет начина да се справиш с бившата му Пет начина да се справиш с бившата му
Яйцата на закуска намаляват апетита през деня Яйцата на закуска намаляват апетита през деня
Пет причини Лъвовете да са сред най-добрите любовници Пет причини Лъвовете да са сред най-добрите любовници
На Хаваите заградиха плаж, за да предпазят новороден тюлен от туристи На Хаваите заградиха плаж, за да предпазят новороден тюлен от туристи
Как да си направим традиционен коледен яйчен коняк (4 лесни рецепти) Как да си направим традиционен коледен яйчен коняк (4 лесни рецепти)
Ето как да разпознаем, че змия се готви да ни ухапе   Ето как да разпознаем, че змия се готви да ни ухапе  
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби