С какво тя е по-добра от теб?

Колкото и да си перфектна, винаги ще се намери една по-перфектна ;)

С какво тя е по-добра от теб?

снимка: Нова ТВ

В живота на всяка жена има поне още пет, които са й съпернички за нещо. Някои ще ти пречат в любовта, други - в кариерата, трети ще те спъват по всевъзможни начини и поводи. Питала ли си се с какво онази другата жена е по-добра от теб, че винаги получава това, което ти поискаш? Вариантите са няколко, но едно е сигурно - тя не е по-добра от теб, просто е различна.

Тя знае как да получи каквото иска. Това е единият вариант. Възможно е с нея просто да желаете подобни неща, но тя да знае как да си ги поиска, а ти - не. Не се опитвай да се съревноваваш с такъв тип жена - тя има зад себе си много опит, който ти нямаш. Вместо това се насочи към нови желания и амбиции, различни от нейните, защото най-вероятно няма да успееш да я пребориш.

Тя не взима това, което ти искаш, а ти искаш това, което тя има. Много е възможно да не осъзнаваш, че тази жена е твой враг и идол, защото ти си направила така. Тя харесва синеоки и руси мъже, значи ти трябва да бъдеш с такива; тя иска повишение в работата, то трябваше да е твое; тя си купи прекрасно палто, което ти трябваше да си купиш. Замисли се. Може да се окаже, че жената, която ти пречи в случая не е тя...а си ти.

Тя ти завижда и наистина иска да има всичко твое. Конспиративна теория, но не е изключено и да е вярна. Има такива жени - те обикновено са близо до теб и те ползват за стълба по пътя към успеха. Това са в повечето случаи колежки, които ще направят всичко възможно, за да откраднат твоите идеи, да получат твоето повишение в службата, да имат твоята прическа и да си легнат с твоя мъж. Ако надушиш подобна жена, отдалечи се от нея.

А има и жени, които просто са по-различни от теб, те знаят какво искат и са щастливи когато го получат. Ако твоят случай е такъв, не се чувствай застрашена от тях, а се опитай да откриеш своя път. Не забравяй, че всяка от нас е индивидуална и това е, което ни прави специални :)

Коментирай »
Още по темата
Жената, на която той не може да устои Жената, на която той не може да устои
Трите най-вредни женски навика Трите най-вредни женски навика
Жените имаме нужда от съпернички Жените имаме нужда от съпернички
Препоръчваме още
Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш Девет начина да разбереш дали си влюбена или си внушаваш
„Злата орисница“ от Том Кука носи магия, любов и смърт (предложение за четене) „Злата орисница“ от Том Кука носи магия, любов и смърт (предложение за четене)
Едно наум с алкохола на плажа: Съветите на токсиголога за безпроблемна почивка Едно наум с алкохола на плажа: Съветите на токсиголога за безпроблемна почивка
Дефиле под дъжда: Нищо не може да спре „Луи Вюитон“ (ВИДЕО) Дефиле под дъжда: Нищо не може да спре „Луи Вюитон“ (ВИДЕО)
Вярата в доброто предпазва от болести Вярата в доброто предпазва от болести
Топ 5 на най-страховитите места в света (СНИМКИ/ВИДЕО) Топ 5 на най-страховитите места в света (СНИМКИ/ВИДЕО)
„Магьосника от Кремъл“ изследва тайните на руската власт (предложение за четене) „Магьосника от Кремъл“ изследва тайните на руската власт (предложение за четене)
Сложна операция в ИСУЛ дава надежда за хората с напреднали тумори в областта на главата и шията Сложна операция в ИСУЛ дава надежда за хората с напреднали тумори в областта на главата и шията
10 правила и забрани, които да спазваме в горещото време 10 правила и забрани, които да спазваме в горещото време
Диетата Саут Бийч – за истински ценители на здравословната храна Диетата Саут Бийч – за истински ценители на здравословната храна
Наръчник за мащабно мислене: Как да бъдем успешни през новата година  Наръчник за мащабно мислене: Как да бъдем успешни през новата година 
Първо българско издание с пиеси на Ларш Нурен (предложение за четене) Първо българско издание с пиеси на Ларш Нурен (предложение за четене)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби