С какво тя е по-добра от теб?

Колкото и да си перфектна, винаги ще се намери една по-перфектна ;)

снимка: Нова ТВ

В живота на всяка жена има поне още пет, които са й съпернички за нещо. Някои ще ти пречат в любовта, други - в кариерата, трети ще те спъват по всевъзможни начини и поводи. Питала ли си се с какво онази другата жена е по-добра от теб, че винаги получава това, което ти поискаш? Вариантите са няколко, но едно е сигурно - тя не е по-добра от теб, просто е различна.

Тя знае как да получи каквото иска. Това е единият вариант. Възможно е с нея просто да желаете подобни неща, но тя да знае как да си ги поиска, а ти - не. Не се опитвай да се съревноваваш с такъв тип жена - тя има зад себе си много опит, който ти нямаш. Вместо това се насочи към нови желания и амбиции, различни от нейните, защото най-вероятно няма да успееш да я пребориш.

Тя не взима това, което ти искаш, а ти искаш това, което тя има. Много е възможно да не осъзнаваш, че тази жена е твой враг и идол, защото ти си направила така. Тя харесва синеоки и руси мъже, значи ти трябва да бъдеш с такива; тя иска повишение в работата, то трябваше да е твое; тя си купи прекрасно палто, което ти трябваше да си купиш. Замисли се. Може да се окаже, че жената, която ти пречи в случая не е тя...а си ти.

Тя ти завижда и наистина иска да има всичко твое. Конспиративна теория, но не е изключено и да е вярна. Има такива жени - те обикновено са близо до теб и те ползват за стълба по пътя към успеха. Това са в повечето случаи колежки, които ще направят всичко възможно, за да откраднат твоите идеи, да получат твоето повишение в службата, да имат твоята прическа и да си легнат с твоя мъж. Ако надушиш подобна жена, отдалечи се от нея.

А има и жени, които просто са по-различни от теб, те знаят какво искат и са щастливи когато го получат. Ако твоят случай е такъв, не се чувствай застрашена от тях, а се опитай да откриеш своя път. Не забравяй, че всяка от нас е индивидуална и това е, което ни прави специални :)

Коментирай »
Още по темата
Жената, на която той не може да устои
Трите най-вредни женски навика
Жените имаме нужда от съпернички
Препоръчваме още
Нямаха "никакъв шанс да оцелеят", но отпразнуваха първия си рожден ден с нов рекорд
Осем неща, които да опитате в Нидерландия
Той просто НЕ си пада по теб
Сърцето на моторист се премести вдясно след катастрофа
Как да спреш да си "кошче за душевни отпадъци"
5 фрази, с които да промениш личната си философия, за да бъдеш щастлива
След слънчево изгаряне: 8 доказани домашни лека  
Разкриха на колко години хората по света губят девствеността си
Как се лекува любовна мъка
Три романтични предложения за четене за най-нежните души
АНКЕТА: Използваш ли GPS навигация, докато шофираш?
Топ 10 на най-щастливите песни (ВИДЕО)
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби