снимка: pexels.com

Жените обикновено се чувстваме най-красиви през пролетта или лятото. Есента и зимата често свързваме с по-негативни емоции и това влияе на външния ни вид. Ето как да се възползваш максимално от есенната си визия.

Изглеждай перфектно всеки ден

Летния загар

Почти всяка жена е по-красива с малко тен. През летните жеги вероятно си насъбрала повечко от него и си много тъмна или пък червена, ако така ти се отразява слънцето. С идването на есенните месеци, летният загар добива идеален оттенък, като не си прекалено тъмна и в същото време издава щури летни емоции.

Килограмите

Повечето от нас са склонни към напълняване, а килограми се свалят най-много през лятото – заради повечето зеленчуци и липсата на апетит в големите жеги. През зимата качваме килограми, на пролет още не сме изчистили тлъстинките, а лятото сваляме най-много. Ето защо през есента обикновено изглеждаме най-стройни.

Усмивката е ключът към красотата

Отпуската и летните спомени

Наесен сме най-отпочинали, защото тъкмо са приключили летните отпуски и сме се върнали на работа, заредени с нови сили. Обикновено именно лятото е и сезонът с най-много различни емоции – дали ще е от горещия флирт на плажа или просто от хубавото прекарване с близки хора на плажа. Ето защо и наесен сме по-усмихнати от обикновено, а както всички знаем – красивата жена е усмихнатата жена.

Коментирай >