Любовта на мъжа минава през... приятелите му

Спечели приятелите му, за да спечелиш и него

Любовта на мъжа минава през... приятелите му

снимка: sxc.hu

Има няколко основни начина да спечелиш и задържиш един мъж. Сред тях са приятелите му. Особено ако любимият си има сплотена компания от момчета, с които се знаят отдавна. Има и няколко неща, които трябва да (не)правиш, за да спечелиш приятелите му.

Не им го отнемай

Основното нещо, заради което те биха те намразили, е ако се опиташ да им отнемеш приятеля. Имай предвид, че те ще видят такива намерения в почти всяка твоя постъпка. Така че трябва ясно да дадеш да се разбере, че не искаш да им го взимаш. Радвай се на мъжките им събирания, по никакъв начин не го карай да избира между вечер с момчетата или с теб - нека ясно да си личи, че ти подкрепяш "коч паритата" им. Все пак ако не е с тях, нищо не му пречи да е с друго момиче ;)

Запознай се с тях

...но нищо повече. Излез веднъж с компанията му и се постарай да се държиш перфектно тази една вечер. В никакъв случай не му се залепвай, даже ако можеш да не седнеш до него, ще е още по-добре. Те трябва да те одобрят - социализирай се с приятелите му, намери общи теми на разговор с тях и направи всичко, което правиш, когато искаш някой да те обикне. След това не настоявай пак да излизаш с тях. Дай им време без теб, нека сами да те поканят.

Интересувай се от тях

Питай го какво правят момчетата, но не твърде често, за да не си помисли, че си падаш и по някой от тях. Показвай, че се интересуваш от компанията му, но не твърде много. В замяна, ти прави същото с твоите приятели. Не им го натрапвай непрекъснато. Запознай ги и направи така, че всеки да си има своята компания. Това е много важно за една здравословна връзка. Ако двете приятелски компании много се харесат, тогава вече можеш и да ги обединиш.

Не го карай да избира между теб и тях

Никога и в никакъв случай не прави това. Шансът да избере теб е почти нулев. Той познава приятелите си от твърде много време и накараш ли го да избира, няма да спечелиш. Мъжете се нуждаят от приятеите си точно толкова, колкото ти се нуждаеш от най-добрата си приятелка.

Коментирай »
Още по темата
Денят на най-добрия приятел - не го пропускай Денят на най-добрия приятел - не го пропускай
10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“ 10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“
10 сентенции за приятелството 10 сентенции за приятелството
Три признака, че те обича Три признака, че те обича
На война с най-добрата му приятелка На война с най-добрата му приятелка
Пет позабравени женски заповеди Пет позабравени женски заповеди
Мъжете се влюбват по-често пролетта Мъжете се влюбват по-често пролетта
Забраните в сериозната връзка Забраните в сериозната връзка
Препоръчваме още
Ултимативният тест за не/пораснали: Можеш ли да се наречеш възрастен или още си малко дете? Ултимативният тест за не/пораснали: Можеш ли да се наречеш възрастен или още си малко дете?
Взривоопасно пътешествие от София до Мексико в „Многото стаи на сърцето“ на Кристина Павлова (предложение за четене) Взривоопасно пътешествие от София до Мексико в „Многото стаи на сърцето“ на Кристина Павлова (предложение за четене)
Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетологът на Шарлийз Терон, Анджелина Джоли и Ума Търман Съвети за успешно отслабване от Холивуд: Диетологът на Шарлийз Терон, Анджелина Джоли и Ума Търман
Да дойдеш по погрешка в България и да откриеш призванието си – историята на Хайри Хамдан Да дойдеш по погрешка в България и да откриеш призванието си – историята на Хайри Хамдан
Колко време ти отнема да стигнеш до офиса? Дългият път до работното място може да навреди на здравето ти Колко време ти отнема да стигнеш до офиса? Дългият път до работното място може да навреди на здравето ти
Да се посмеем: Жени vs. мъже Да се посмеем: Жени vs. мъже
Човекът, предрекъл ерата на смартфоните, обяснява как работи човешкия мозък в „1000 мозъка: Нова теория за интелекта“ (предложение за четене) Човекът, предрекъл ерата на смартфоните, обяснява как работи човешкия мозък в „1000 мозъка: Нова теория за интелекта“ (предложение за четене)
От любовница през кралица консорт до пълноправна кралица: Камила завърши 50-годишната си трансформация От любовница през кралица консорт до пълноправна кралица: Камила завърши 50-годишната си трансформация
Кога да започнем да се изследваме с мамограф? Здравните власти в САЩ с нови препоръки Кога да започнем да се изследваме с мамограф? Здравните власти в САЩ с нови препоръки
Как да преодолеем конфликтите във връзката Как да преодолеем конфликтите във връзката
„Издихание“ от автора на „Историята на твоя живот и други разкази“ Тед Чанг (предложение за четене) „Издихание“ от автора на „Историята на твоя живот и други разкази“ Тед Чанг (предложение за четене)
Каква е връзката между употребата на канабис и шизофренията Каква е връзката между употребата на канабис и шизофренията
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби