снимка: sxc.hu

Има няколко основни начина да спечелиш и задържиш един мъж. Сред тях са приятелите му. Особено ако любимият си има сплотена компания от момчета, с които се знаят отдавна. Има и няколко неща, които трябва да (не)правиш, за да спечелиш приятелите му.

Не им го отнемай

Основното нещо, заради което те биха те намразили, е ако се опиташ да им отнемеш приятеля. Имай предвид, че те ще видят такива намерения в почти всяка твоя постъпка. Така че трябва ясно да дадеш да се разбере, че не искаш да им го взимаш. Радвай се на мъжките им събирания, по никакъв начин не го карай да избира между вечер с момчетата или с теб - нека ясно да си личи, че ти подкрепяш "коч паритата" им. Все пак ако не е с тях, нищо не му пречи да е с друго момиче ;)

Запознай се с тях

...но нищо повече. Излез веднъж с компанията му и се постарай да се държиш перфектно тази една вечер. В никакъв случай не му се залепвай, даже ако можеш да не седнеш до него, ще е още по-добре. Те трябва да те одобрят - социализирай се с приятелите му, намери общи теми на разговор с тях и направи всичко, което правиш, когато искаш някой да те обикне. След това не настоявай пак да излизаш с тях. Дай им време без теб, нека сами да те поканят.

Интересувай се от тях

Питай го какво правят момчетата, но не твърде често, за да не си помисли, че си падаш и по някой от тях. Показвай, че се интересуваш от компанията му, но не твърде много. В замяна, ти прави същото с твоите приятели. Не им го натрапвай непрекъснато. Запознай ги и направи така, че всеки да си има своята компания. Това е много важно за една здравословна връзка. Ако двете приятелски компании много се харесат, тогава вече можеш и да ги обединиш.

Не го карай да избира между теб и тях

Никога и в никакъв случай не прави това. Шансът да избере теб е почти нулев. Той познава приятелите си от твърде много време и накараш ли го да избира, няма да спечелиш. Мъжете се нуждаят от приятеите си точно толкова, колкото ти се нуждаеш от най-добрата си приятелка.

Коментирай >