На война с най-добрата му приятелка

Почти на всяка жена й се е случвало да се окаже във война с най-добрата му приятелка. Има ли печеливша стратегия в тази оплетена ситуация и каква е тя?

снимки: pixabay.com

Много е трудно когато гаджето ти е твърде близък с момиче. Тя може да е най-добрата му приятелка, която е срещнал години преди да се появиш в живота му, може да е бившата му приятелка или просто колежка. Дори и да не си ревнива и да си напълно самоуверена, няма как да не се почувстваш застрашена. Какъв е правилният ход?

Не се опитвай да я изместиш по никакъв начин. Това е голяма грешка, за която ще платиш. Той е свикнал да споделя с нея, а ти си новата му тръпка. Той със сигурност ще й разказва за теб. Не се опитвай да заемеш мястото й като негова приятелка, защото тя ще се ядоса. В началото, докато си му интересна, той може и да спре да се вижда с нея, но мъжете са лоялни към приятелите си, без значение от пола им.

Не го карай да избира. Той със сигурност няма да я зареже заради теб. Вероятно я познава от много по-дълго време и те имат страшно много общи спомени. Знаеш, че жените сме всеотдайни - тя със сигурност му е помагала много в трудните моменти и когато вие се разделите, тя пак ще е до него. Той знае това и ако го накараш да избира, няма да избере теб.

Тя е влюбена в него? Възможно е. Ние жените често се влюбваме в приятелите си. Но и това не е повод да го накараш да я зареже. И бъди сигурна, той вероятно знае за чувствата й, но щом е с теб, значи не изпитва същото към нея. Не се притеснявай от нейните чувства, тя най-вероятно няма да го съблазни, щом досега не го е направила. Или ако му е бивша, значи има причина да е така и за него онази афера е в миналото.

На война! По-добре недей. Обявиш ли й война, тя ще я спечели. Знаеш колко добре жените можем да манипулираме мъжете. А тя го познава по-добре от теб, съответно стратегията й ще е по-успешна. Обявиш ли й война, почти е сигурно, че ще я загубиш. Вместо това се опитай да се сближиш с нея, да я направиш и своя приятелка - така тя ще е на твоя страна когато той се допита до мнението й за теб. А и кой знае, може пък да се окаже твоята нова приятелка.

Коментирай »
10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“
Любовта на мъжа минава през... приятелите му
Пет начина да се справиш с ревниво гадже
Ревността като оръжие за самоунищожение
Никога не му задавай тези въпроси
Последни теми от форума
виж всички
Препоръчваме още
„История с призраци“ от Лаура Фройденталер (предложение за четене)
Най-идиотските секс съвети за жени
Знаците на изневярата
Влюбени разкриват какъв е ключът към щастлива връзка
Вдъхновен от вълнуващите легенди на Северозапада: „Змей побратим“ от Симона Панова (предложение за четене)
Предложение за четене: „Хлебарката" - блестяща политическа сатира от Иън Макюън
15 вдъхновяващи цитата за щастието от известни личности
От "другата жена" до кралица: 50-годишната трансформация на Камила
Петте храни за здрав сън
Защо никога не избираме добрите момчета?
12 златни правила за по-безболезнено преодоляване на раздялата
Най-успешните мъжки свалки
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби