На война с най-добрата му приятелка

Почти на всяка жена й се е случвало да се окаже във война с най-добрата му приятелка. Има ли печеливша стратегия в тази оплетена ситуация и каква е тя?

На война с най-добрата му приятелка

снимки: pixabay.com

Много е трудно когато гаджето ти е твърде близък с момиче. Тя може да е най-добрата му приятелка, която е срещнал години преди да се появиш в живота му, може да е бившата му приятелка или просто колежка. Дори и да не си ревнива и да си напълно самоуверена, няма как да не се почувстваш застрашена. Какъв е правилният ход?

Не се опитвай да я изместиш по никакъв начин. Това е голяма грешка, за която ще платиш. Той е свикнал да споделя с нея, а ти си новата му тръпка. Той със сигурност ще й разказва за теб. Не се опитвай да заемеш мястото й като негова приятелка, защото тя ще се ядоса. В началото, докато си му интересна, той може и да спре да се вижда с нея, но мъжете са лоялни към приятелите си, без значение от пола им.

Не го карай да избира. Той със сигурност няма да я зареже заради теб. Вероятно я познава от много по-дълго време и те имат страшно много общи спомени. Знаеш, че жените сме всеотдайни - тя със сигурност му е помагала много в трудните моменти и когато вие се разделите, тя пак ще е до него. Той знае това и ако го накараш да избира, няма да избере теб.

Тя е влюбена в него? Възможно е. Ние жените често се влюбваме в приятелите си. Но и това не е повод да го накараш да я зареже. И бъди сигурна, той вероятно знае за чувствата й, но щом е с теб, значи не изпитва същото към нея. Не се притеснявай от нейните чувства, тя най-вероятно няма да го съблазни, щом досега не го е направила. Или ако му е бивша, значи има причина да е така и за него онази афера е в миналото.

На война! По-добре недей. Обявиш ли й война, тя ще я спечели. Знаеш колко добре жените можем да манипулираме мъжете. А тя го познава по-добре от теб, съответно стратегията й ще е по-успешна. Обявиш ли й война, почти е сигурно, че ще я загубиш. Вместо това се опитай да се сближиш с нея, да я направиш и своя приятелка - така тя ще е на твоя страна когато той се допита до мнението й за теб. А и кой знае, може пък да се окаже твоята нова приятелка.

Коментирай »
Още по темата
10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“ 10 забавни мисли за живота от Джоуи от „Приятели“
Любовта на мъжа минава през... приятелите му Любовта на мъжа минава през... приятелите му
Пет начина да се справиш с ревниво гадже Пет начина да се справиш с ревниво гадже
Ревността като оръжие за самоунищожение Ревността като оръжие за самоунищожение
Никога не му задавай тези въпроси Никога не му задавай тези въпроси
Препоръчваме още
Каква е връзката между употребата на канабис и шизофренията Каква е връзката между употребата на канабис и шизофренията
Внимание! Пет грешки, от които да се пазим при пътуване в чужбина Внимание! Пет грешки, от които да се пазим при пътуване в чужбина
Пет полезни кухненски уреди и пособия, за които може би не сте се сещали Пет полезни кухненски уреди и пособия, за които може би не сте се сещали
Най-полезните ферментирали храни Най-полезните ферментирали храни
„Закони за всеки ден“ – 366 урока от световноизвестния писател Робърт Грийн „Закони за всеки ден“ – 366 урока от световноизвестния писател Робърт Грийн
Поликистозните яйчници: Какви са симптомите по години Поликистозните яйчници: Какви са симптомите по години
Методът Сакума в 5 минути на ден: Кеничи Сакума разбулва тайната на идеалната фигура (предложение за четене) Методът Сакума в 5 минути на ден: Кеничи Сакума разбулва тайната на идеалната фигура (предложение за четене)
Тайните, които крият сините очи Тайните, които крият сините очи
Какво е оптималното работно време за психичното здраве Какво е оптималното работно време за психичното здраве
10 от най-романтичните филмови целувки в историята 10 от най-романтичните филмови целувки в историята
Срещаме се със сина на Хадес в „Слънцето и звездата“ (предложение за четене) Срещаме се със сина на Хадес в „Слънцето и звездата“ (предложение за четене)
Петте типа жени, които отблъскват мъжете Петте типа жени, които отблъскват мъжете
Хороскоп
Овен
Телец
Близнаци
Рак
Лъв
Дева
Везни
Скорпион
Стрелец
Козирог
Водолей
Риби